Saznajte ko su poznate dame koje su prevarile svoje muževe!

Foto: AP/Jacqueline Arzt

Ketrin Mekfi

Glumica i pevačica Ketrin Mekfi relativno nedavno se učlanila u klub varalica. Ona je prošle godine uhvaćena je kako se ljubi sa oženjenim rediteljem serije "Smeš", sa kojim je i sarađivala. Navodno je u tom periodu bila rastavljena od svog muža, Nika Kokaksa, kako bi radili na popravljanju svog braka. To je, ipak, nije zaustavila da se zbliži sa ovim rediteljem. Ipak, ostala je u braku, i nedavno je viđena zajedno sa Nikom. Tom prilikom su izjavili da i dalje rade na svojoj vezi.

Kris Džener

U stilu prave Kardašian žene, Kris je priznala usvojoj knjizi da je prevarila prvog muža, Roberta Kardašiana. - Zvao se Rajan (veruje se da je to lažno ime za njenog ljubavnika, Toda Vatermana) i bio je producent. Vodili smo ljubav svugde, sve vreme. Kada si veoma mlad, radiš puno glupih stvari. To što sam varala muža je verovatno jedno od najvećih kajanja u mom životu - otkrila je ona.

Meg Rajan

Ova holivudska slatkica je 2000. godine, kada je još bila u braku sa Denisom Kvejdom, imala kratku aferu sa Raselom Krouom. Nakon što je jevnost saznala za ovu aferu, Meg se razvela, i nakon toga se zabavljala sa ovim Raselom godinu dana. Međutim, 2008. godine glumica je priznala da je i Denis varao nju dok su bili u braku. Denis je na to reagovao jako oštro, izjavivši da je to bilo davno i da bi Meg trebalo da prestane da živi u prošlosti.

Madona

Madona je i dalje bila u braku sa Gajem Ričijem u trenutku kada je imala aferu sa poznatim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom. Iako su oboje porekli da su bili u vezi, bivša žena ovog sportiste je tvrdila da je kod muža pronašla ljubavno pismo upućeno Madoni. Navodno, u njemu je pisalo da je pevačica njegova "srodna duša". Međutim, i pored svega toga, Gaj Riči kaže da je uživao u braku sa njom i da se uopšte ne kaje.

Lejdi Di

Princeza Dajana je otvoreno priznala da je pet godina bila u vezi sa izvesnim Džejmsom Hjuitom dok je bila u braku sa princom Čarlsom. Međutim, i njen muž je imao sopstvenu zanimaciju sa strane. Naime, on je bio u vezi sa Kamilom, sa kojom je i dan danas. Ona je o svojoj aferi pričala 1995. godine, prilikom intervjua za list "Panorama". Već sledeće godine ovo dvoje su se razveli, godinu dana pre njene smrti. Takođe su postojale glasine da se princeza pre Hjuita viđala sa još dva muškarca osamdesetih godina, kad je već bila u braku.

Dženifer Lopez

Džej Lo prate glasine o prevarama bukvalno tokom cele karijere. Otac njenog drugog muža, Krisa Džada, rekao je medijima da je ona varala njegovorg sina sa Benom Aflekom. Nakon što se ovaj devetomesečni brak završio, Dženifer je zaista počela da se zabavlja sa Aflekom. Kasnije se takođe šuškalo da vara Marka Antonija sa trenutno aktuelnim dečkom, Kasperom Smartom. Da sve bude još gore, sad se priča da Kaspera vara sa Markom!

Tori Speling

Ono što se Tori desilo može da se opiše samo kao loša karma. Naime, kada je upoznala Dina MekDermota, oboje su bili u brakovima. Međutim, zaljubili su se, porazvodili i stupili u brak. Sada imaju četvoro dece, ali nedavno se Holivudom proširila glasina da Din vara Tori.

Vupi Goldberg

Vupi je varala, i ni najmanje se ne kaje zbog toga. Ona je o tome otvoreno pričala, ali nije navela kog je muža prevarila. - Uradila sam to pet ili šest puta. Da, imala sam seks naokolo dok sam bila u braku. I ja sam pravila greške. To se dešava ponekad - rekla je ona svojevremeno. To možda objašnjava zašto se nije udavala od devedesetih godina prošlog veka.

pressonline

Pogledajte još