TUGA: Udala se u kolicima 72 sata pre nego što je umrla od raka!

Kejt Vigin (29) iz Volsola u Engleskoj žalila se 18 meseci na bolove u stomaku. Prošlog meseca otkrila je da je u terminalnoj fazi raka želuca. Umrla je tri nedelje kasnije dok je svirala pesma od Kejti Peri i Džona Majera “Who You Love”. Poslednja želja pre smrti bila joj je da se uda za oca njihovo dvoje dece, ljubav iz detinjstva, Gerija.

- Kejt se žalila da je boli trbuh, ali lekari su joj govorili da ima kamenje u žuči - ispričala je njena majka Dženet Kliver (54). Sumnjali su i na bakterijsku infekciju. Kad su počele da joj izlaze kvržice po trbuhu, poslali su je u bolnicu. Doktori su otkrili retki oblik raka koji je na žalost već ušao u terminalnu fazu.
(old_image)
- Kejt je toliko jaka osoba. Nikome nije dala da plače. Koncentrisala se na venčanje - dodala je majka. Udala se 72 sata pre smrti u hotelu, a pored njih su bila deca, Moli (8) i Luis (10). Hitna pomoć čekala je u blizini, ali Kejt je odlučila da kaže sudbonosno da.

- Nije više mogla ni da hoda, borila se da dođe do daha. Ali uspela je i tako se ponosim njome - ispričala je majka. Kejt nije pila ni pušila. Njen život bili su deca i Geri, piše Daily Mail.

24sata.hr

Pogledajte još