Kineski horoskop za 31. mart

yayimage.com

Tigar
Ovaj dan je pogodan za bavljenje humanitarnim radom ili pružanjem neke vrste pomoći svima onima kojima je potrebno. Raspitajte se u vašem kraju kome bi vaša podrška bila više nego dobrodošla. Danas nemojte da preuzimate previše obaveza na sebe, jer postoji rizik da nećete moći svemu adekvatno da se posvetite. Nađite vremena za odmor i zabavu, tako ćete najlakše napuniti baterije.

Pacov
Vaša potreba za nezavisnosti je danas prilično naglašena. Ona će se najviše ispoljiti u profesionalnoj sferi vašeg života, jer ćete se sresti sa zadacima za koje ste svesni da ih samo vi možete obaviti na najbolji mogući način. Ne obazirite se na mišljenje drugih.

Bivo
Budite na oprezu ukoliko se nađete u društvu osoba koje su previše liberalne i otvorene - obično su takvi ljudi skloniji preteranom kriticizmu. Vama je potreban odmeren pristup životu i to je ono što volite da istaknete u većini situacija. Nema potrebe da na silu budete u društvu osoba koje vam ne prijaju.

Zec
Iako smatrate da ste dobri u upravljanju kućnim budžetom, ove stvari biste ipak trebali da prepustite nekom u vašoj porodici sa više iskustva. Danas ste skloni neplaniranim, povećim troškovima zbog kojih biste kasnije mogli da zažalite. Povedite računa o prioritetima.

Zmaj
Dan će proteći u znaku romantike, nebitno da li ste u vezi ili još uvek tragate za partnerom. Imate nešto od izuzetne važnosti što želite da podelite sa drugima. Takođe, budite posvećeni i vašem poslu i pobrinite se i za najmanje detalje. Bićete u prilici da neke stvari značajno unapredite.

Zmija
Neko do koga vam je veoma stalo će odlučiti da nastavi svoj život bez vas. Moguće je i da je u pitanju kolega sa posla koji je razmišlja o premeštaju na bolje radno mesto. Nemate razloga da se osećate nesrećno, a još manje izdano. Vaše prijateljstvo neće prestati.

Konj
Čak i ako ste u potpunosti zadovoljni svojim poslom i ponašate se izuzetno profesionalno, danas bi moglo da se desi da vas obuzmu emocije koje inače veoma uspešno držite pod kontrolom. Impulsivne reakcije zaista nisu poželjne, a vi ćete im biti skloni. Ne uzimajte neke stvari previše k srcu.

Koza
Zauzmiste se za istinu i za ono što znate da je ispravno. Imaćete nešto veoma bitno da saopštite osobama do kojih vam je stalo, a koje u nečemu greše. Ne plašite se njihove reakcije. Na kraju dana, shvatiće da ste u pravu, a vi ćete biti zadovoljnim što ste se na to odlučili.

Majmun
Došlo je vreme da se promeni nešto po pitanju izvesnih emocija koje su se otele kontroli. Potrebno je da znate da ovako više ne možete dalje i ako je neophodno, popričajte sa nekim od poverenja. Ni vi niste zadovoljni aktuelnom situacijom, ali ne znate kako da se pokrenete.

Petao
Danas će neke emocije biti nemoguće ignorisati. Izvesna situacija pokrenuće razmišljanja o prošlosti, a vi ćete biti izuzetno sentimentalni. Pokušajte da nađete kreativan način da usmerite svoja osećanja - slušanje muzike, bavljenje ručnim radom ili nešto slično, izuzetno će vam prijati.

Pas
Izvesna situacija pokvariće vam raspoloženje i više nego što ste mogli da pretpostavite. Moguće je da vam je izmaklo nešto što ste mnogo želeli, a bilo vam je na dohvat ruke. Pokušajte da se što pre saberete i nastavite tamo gde ste stali. Porazi su sastavni deo života.

Svinja
Danas se nemojte osećati loše ako lične potrebe stavite ispred tuđih. Vi niste sebična osoba i ne treba da razmišljate u tom pravcu. Pokušajte da nađete kompromis kako biste umirili svoju savesta, ali takođe ne zaboravite da ste i vi živo biće koje ima svoja prava.

horoskopius

Pogledajte još