Nedeljni ljubavni horoskop (31. mart - 06. april)

yayimage.com

Ovan
Negde u vašoj neposrednoj okolini, nalazi se osoba koja gaji simpatije prema vama. Dobro otvorite oči u utorak i sredu i pažljivo tumačite nečiju neverbalnu komunikaciju. Ona će vam najverovatnije, nesvesno slati "male signale". Od utorka do srede, sve osobe koje su u vezi mogle bi da donesu neke značajne odluke po pitanju iste. Oni koji su spremni, mogli bi tih dana da stupe u brak. U petak je potrebno malo opreza, naročito u komunikaciji sa voljenim bićem. Subota i nedelja su pogodne za zajednički odmor koji bi mogao da se produži sve do sledećeg utorka.

Bik
Aktuelna romansa vas ne čini preterano srećnim i ludim od ljubavi, ali najbitnije je to da ste generalno zadovoljni trenutnom situacijom. Pa ipak, ne zadovoljavajte se prosekom, vi zaslužujete mnogo više. Jasno izrazite vaše želje i verujte u čuda. Osobe koje su u potrazi za romansom, mogle bi u sredu da imaju zanimljiv susret sa osobom iz njihove okoline na koju ranije nisu obraćali pažnju. Velike su šanse da ćete je nakon ovog susreta gledati drugim očima. U petak, nađite vremena za druženje sa porodicom i prijateljima. Jedan poznanik ženskog pola bi mogao da vas uključi u neki zanimljiv projekat.

Blizanci
Zbog nekih rana iz prošlosti, ne dozvoljavate nikome da vam se približi. Plašite se ponovnog razočarenja, ali duboko u sebi, niste ni zadovoljni trenutnim stanjem. Poverite se nekom bliskom prijatelju, najkasnijie do srede. Razgovor će vam svakako prijati. U četvrtak, osobe koje su u srećnoj vezi bi mogle da dožive manje razočarenje. Ono ne mora da bude usko povezano sa partnerom; pre će biti da zbog nedostatka slobodnog vremena ne stižete jedno drugom da se posvetite. Zbog toga, iskoristite vikend samo za vas dvoje. Daleko od očiju javnosti, nadoknadite sve što ste propustili.

Rak
Voljena osoba je na samom početku nedelje kritički nastrojena. Zbog nekih njenih ličnih frustracija, negativnost ispoljava upravo na vama. Najbolje bi bilo da joj se nekoliko dana sklonite s puta. Sačekajte da je mrzovolja prođe, a onda nastavite tamo gde ste stali. Od četvtka se posvetite nekim zajedničkim hobijima. Ako imate vremena, mogli biste zajedno na rekreaciju. Vikend je predviđen za kraće putovanje. Ako ste singl, prihvatite poziv za druženje od jedne osobe koja ne živi u vašem mestu. Promena će vam svakako prijati.

Lav
Novim očima gledate na vašu vezu tokom cele nedelje, a pogotovo u ponedeljak i utorak. Kod partnera otkrivate neke osobine za koje niste ni znali da ih poseduje. Bićete prijatno iznenađeni. Ukoliko ste singl, od utorka imate mnogo uspeha kod suprotnog pola. Tih dana, nikako nećete biti neprimećeni. U petak i subotu, kosmički izazovi su da dajete više nego što primate. Ne žalite ni zbog čega, višestruko će vam se vratiti. U nedelju vaš osećaj za romantiku će zasijati punim sjajem. Partner će biti oduševljen vašim postupcima.

Devica
Neka informacija koja ima veze sa romantikom, dolazi do vas u ponedeljak i ostaviće snažan utisak na vas. Imate sva prava da postupite kako smatrate da je ispravno. Neke odluke neće biti lako doneti, pogotovo one sa kojima se suočite u sredu, ali najbolje ne odugovlačite. Potrebno je mnogo strpljenja u petak i subotu, kada se bude radilo o nekim ljubavnim pitanjima. Voljena osoba nije raspoložena za saradnju. Ne insistirajte da vam otkrije razloge, možda ih zapravo ni nema. U nedelju se sve vraća na staro.

Vaga
Vaša celokupna slika o aktuelnom partnerskom odnosu će biti iskristalisana najkasnije do utorka. Postoje još neke stvari na kojima bi valjalo poraditi, ali u pitanju su sitnice. Nema razloga da budete nezadovoljni. Oko srede, bićete veoma optimistični po pitanju zajedničke budućnosti, jer ste zadovoljni aktuelnim stanjem. Neka optimizam potraje i narednih dana jer vas očekuju manji nesporazumi u komunikaciji. Ne dozvolite sebi da izgubite strpljenje. Strpljenje je jedan od vaših najjačih aduta. U nedelju ćete biti motivisani za istraživanje sveta. Neka vam se voljeno biće u tome pridruži.

Škorpija
Uspostavljenje ponovnog kontakta sa jednom osobom iz inostranstva ili bivšim emotivnim partnerom je ono što vas očekuje na samom početku nedelje. Potražite nešto što će vam okupirati pažnju i neće dozvoliti da zapadnete u loše raspoloženje. Svi oni koji tragaju za ljubavlju i emotivnim ispunjenjem bi oko srede mogli da upoznaju nekog ko će zagolicati njihovu maštu. Bićete očarani jednom osobom, iako ste svesni da nemate mnogo toga zajedničkog. Očigledno je da između vas postoji snažan magnetizam i privlačnost. U subotu nađite vremena za odmor i opuštanje. Zaslužili ste.

Strelac
Na početku nedelje, pažljivo birajte reči koje ćete uputiti jednom bliskom prijatelju ili voljenom biću. Postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni. U sredu doživljavate neko prijatno romantično iskustvo - kao da primećujete nešto što je svo vreme bilo u vašoj blizini, a bilo je skriveno od vašeg pogleda. U četvrtak dobijate zasluženo priznanje. U svom najboljem izdanju bićete u petak i subotu - okruženi ste ljudima čija vam energija izuzetno prija. Nemojte se iznenaditi ako u nedelju dobijete neke lepe vesti koje se odnose na vašu ljubav. Nedelja je, takođe, dobra za nove početke.

Jarac
Vaš urođeni dar da prepoznate kada je neko u nevolji ili ga nešto tišti, stupa na scenu u ponedeljak. U toj situaciji je najbolje da budete aktivni slušalac i da se ustrčavate od deljenja saveta. Najbitnije je da se postavite kao emotivna podrška. Bitna poboljšanja na polju ljubavi očekuju vas u četvrtak. Tada shvatate da pored sebe imate osobu na koju se u potpunosti možete osloniti. U petak se okrenite ličnim potrebama dok subotu i nedelju obavezno provedite sa voljenom osobom.

Vodolija
Postoji razlika između biti kritičan i biti ciničan, a vi to zaboravljate već na početku nedelje. Pazite da svojim ponašanjem ne povredite one do kojih vam je stalo. Ako pokažete malo pažnje oko srede, očekujte da će vam se višestruko vratiti. Takođe, sreda je odlična za romantične sastanke za sve one koje traže pravu ljubav. Generalno, ova nedelja je pogodna za nove početke. Osobe koje su pronašle srodnu dušu treba da tokom vikenda nađu vremena za svoje lične potrebe. U vama se budi istraživački duh i potrebno je da energiju koja ga prati ispravno kanališete.

Ribe
U ponedeljak ili utorak podsetite se nekih starih, dobrih vremena. Probudite romantiku koja je uspavana - zaboravite na telefon i potrudite se da voljenoj osobi pošaljete pravo pismo. Ili se, pak, odlučite da napišete romantičnu pesmu. Sreda je pogodna za momente koje ćete posvetiti isključivo sebi. Tada je idealna prilika da napunite baterije i budete spremni za nove ljubavne izazove koji vas očekuju već u četvrtak. Veze. Nove ili stare. Nebitno da li se spremate da u jednu uplovite ili ste partnera već pronašli. Vikend će proteći u znaku ljubavi i strasti za sve koji su rođeni u ovom znaku.

horoskopius

Pogledajte još