Nedeljni horoskop (31. mart – 06. april)

yayimage.com

Ovan
Vaši poslovi i završavanje započetih zadataka će početkom nedelje biti u prvom planu i gledajte da sve rešite u ponedeljak i utorak, jer će tada vaša energija biti povoljna za to. Iako zvuči dosadno, sve što uradite ići će vama u korist. Sredinom nedelje ćete se verovatno fokusirati na neku određenu osobu. To može biti prijatelj, kolega sa posla ili važan član porodice. Nemojte davati više od sebe nego što je to moguće, već napravite pauzu i ugodite sebi. Za vikend ćete neočekivano naučiti nešto novo, ili ćete shvatiti da ste dugo grešili u vezi sa nečim vama važnim. Nemojte se nervirati.

Bik
Smirite se i budite veoma ozbiljni početkom nedelje. Vi možda niste jedini koji će morati da postupi tako, ali ste svakako neko ko će biti od presudnog značaja u situaciji u kojoj se nađete. Budite spremni da napravite dobar plan i držite ga se! Samo tako ćete posao koji je pred vama moći kvalitetno da obavite. Vaš dom i porodica bi sredinom nedelje mogli imati posebne zahteve. Neka vam ne bude teško da popravite kvar ili date novac nekom od članova.. vikend vam donosi dobru energiju. Provedite se dobro u nekom klubu ili organizujte romantičnu večeru sa voljenom osobom.

Blizanci
Početkom nedelje, bićete malo povučeni, ali to će vam se na neki način i isplatiti. Provedite u ponedeljak neko vreme sami sa sobom i odmorite se od društva i drugih ljudi. Tako ćete povratiti izgubljeni balans. U utorak i sredu se fokusitajte na tehnologiju. Popravite računar ili ga unapredite, ili ako ste u prilici, počastite se nekim novim uređajem. Krajem nedelje ćete imati manje probleme na radnom mestu. Nemojte dizati preveliku frku i praviti veći problem nego što jeste, već ostanite smireni. Vikend je povoljan za bavljenje antikvitetima.

Rak
U ponedeljak ćete biti preplavljeni pozitivnom energijom. Otvorite svoje srce i pomozite nekome ko vam je blizak, a ko je u problemu i očekuje pomoć od vas. Jer upravo ste vi ta osoba kojoj je dato da pomogne. U utorak i sredu vas očekuje važan razgovor koji će vam doneti napredak i uspeh u karijeri. Zapamtite sve što budete čuli i budite skoncentrisani i pažljivi na to šta ćete reći. Za vikend vas očekuje pregršt lepih trenutaka sa porodicom. Ostanite kod kuće ili organizujte zajedničko druženje u prirodi.

Lav
U ponedeljak i utorak ćete imati utisak da nešto čekate čitavu večnost. Nije da je to stvar koja vas preterano interesuje, ali naprosto morate biti strpljivi. Sredinom nedelje, okrenite se socijalnom životu. Nemojte da propustite da provodite vreme sa prijateljima. Za vikend, moguće je da ćete imati potrebu za šopingom. Pokušajte da se što bolje organizujete, kako biste izbegli nepredviđene troškove. Ne ustručavajte se da povedete nekoga da vam u tom poduhvatu pravi društvo.

Devica
Započnite nedelju baveći se volonterskim ili humanitarnim radom. Ako još uvek niste pristupili nekoj dobrovoljnoj organizaciji ili udruženju, sada je idealna prilika da to učinite. Pokušajte da u sredu ili četvrtak ne budete rasejani – potrebno je da budete bistrog i neopterećenog uma i fokusirani na aktuelni posao. Neke profesionalne obaveze zahtevaju vašu punu koncentraciju. Priliv pozitivne energije i optimizma očekujte u petak. Ovo stanje će potrajati tokom celog vikenda. Svi u vašoj okolini će primetiti vaše ushićenje.

Vaga
U ponedeljak i utorak ćete poželeti da pobegnete od svih. Potrebno vam je malo mira i tišine daleko od očiju javnosti. Bićete senzitivniji nego inače, ali ne brinite. Ovakvo stanje neće dugo potrajati. Sredina nedelje je povoljna za komunikaciju. Bićete raspoloženi da govorite o stvarima o kojima inače ne biste. Potrudite se da se tih dana što više socijalizujete. Vikend je povoljan za fokusiranje na unutrašnji, duhovni život. Vaš um je savršeno spreman za ovaj zadatak.

Škorpija
Spremni ste za nove poduhvate i uzbuđenja, već na samom početku nedelje. Voljni ste da isprobate nešto novo u životu – možda da stupite u kontakt sa nekim koga još uvek niste upoznali, a ko vas na neki način fascinira. Ova nedelja je pogodna za fokusiranje na sadašnjost i za prihvatanje realnosti. U sredu i četvrtak, potražićete savet ili pomoć od nekih osoba. Dobro razmislite kome ćete se obratiti. Detalji su sve za vas ovog vikenda, a vi ste u savršenoj formi da sa njima izađete na kraj.

Strelac
Stvari nisu onakve kakvim izgledaju, naročito u ponedeljak i utorak. Pokušajte da zadržite vaše mišljenje samo za sebe, naročito kada je posao u pitanju. Kada shvatite da postoje osobe koje vam nisu naklonjene i da bi vaše reči mogle da se zloupotrebe, znaćete kako da u buduće postupite. Sreda vam donosi mnogo pozitivne energije – poželećete da što više vremena provedete sa dragim ljudima, porodicom i prijateljima. Jedna iznenadna poseta iz inostranstva bi mogla prilično da vas razveseli. Za vikend, potrudite se da budete od pomoći nekome iz vašeg okruženja.

Jarac
Ne brinite zbog lošeg početka ove nedelje. Iako se mnoge stvari ne odvijaju po željenim planovima, već u sredu sve dolazi na svoje mesto. Najvažnije je da ostanete dosledni sebi. U sredu primećujete promene u ponašanju nekog iz vaše neposredne okoline. Neko vam postaje prijateljski nastrojen, a ranije nije imao baš pozitivno mišljenje o vama. Obratite pažnju da li je ova promena iskrena i od srca. Vikend je ispunjen kontradiktornostima. Teško izlazite na kraj sa željama i potrebama voljene osobe.

Vodolija
Početkom nedelje život vam neće biti baš lak. Čak šta više, mogao bi biti prilično frustrirajuć. Ali ukoliko vi budete prepoznali uzrok, sve će biti mnogo jednostavnije. Ako ne, potražite pomoć. U utorak i sredu, vraćaju se zadovoljstvo i izbalansiranost na svim poljima, pa ćete i zaboraviti neprijatnosti koje ste imali početkom nedelje. Samo se smejte i uživajte i tako dočekajte vikend, koji vam takođe donosi mnogo toga dobrog. Vodite samo računa da svojom nemarnošću ne povredite nekoga kome je stalo do vas. Važno je biti jednak i u dobru i u zlu.

Ribe
Nedelja ispred vas donosi vam mnogo romantičnih momenata, ali to nije sve! U ponedeljak i utorak vi ćete prosto pleniti i i privlačiti sve osobe suprotnog pola, tako da ne treba da brinete oko svog ljubavnog života. Sredinom nedelje nastojte da napravite balans i sačuvate unutrašnji mir koji preti da bude narušen nizom događaja i obaveza, kako lepih tako i onih manje interesantnih. Vaša intenzivna energija koja neće popustiti do vikenda biće upravo u subotu i nedelju povoljna za sve vrste međuljudskih odnosa. Od onog sa voljenom osobom, do prijatelja, porodice i kolega.

horoskopius