Vučić: Za dve godine živećemo bolje

Foto: Emil Vaš / Beta

“Želim svim ljudima u Srbiji da dam garanciju da će se u našoj zemlji, već na polovini mandata nove vlade, živeti bolje i da će drastično biti smanjen broj nezaposlenih”, napisao je Vučić u najnovijem Informatoru SNS-a.

On je naveo da će se nova vlada “svom snagom boriti protiv nezaposlenosti” i da se sprema “čitav niz zakona” koji će pomoći da se stvori bolji ambijent za investicije.

“Važno je da su građani razumeli u koliko teškoj situaciji se nalazimo i šta je potrebno da uradimo da bi nam sutra bilo bolje. Nastavićemo svoj evropski put, sarađivaćemo sa svima na Istoku, i na Zapadu, trudićemo se da privučemo investicije od naših prijatelja sa svih meridijana”, rekao je Vučić.

On je poručio da će se nastaviti “žestoka borba protiv korupcije i kriminala” jer je “to zlo Srbiji onemogućavalo da se razvija i napreduje”.

“U Srbiji se više neće tolerisati tajkunsko-kriminalno-politički sistem koji je vladao godinama, koji guši i razara ekonomiju”, rekao je Vučić.

Po njegovim rečima, niko se više neće bogatiti na račun države i građana, pred zakonom će svi biti isti – zakon će važiti za sve i neće biti nedodirljivih.

Vučić je zahvalio građanima što su u velikom broju glasali za SNS, i dali priliku da nastavi da reformiše Srbiju i da od nje stvara uređenu, modernu, sigurnu državu, u kojoj će se vrednovati rad, znanje i poštenje.

“Naš posao je da zemlju vodimo ozbiljno, odgovorno, državnički. Ali, to neće biti nimalo lako i sa nekim odlukama neće svi uvek biti zadovoljni”, naveo je Vučić i dodao da njegov cilj nikada nije bio da bude bogat, da živi u sjaju i raskoši.

“Moja je želja da Srbija živi bolje, da građani imaju bolji standard, da plate i penzije budu veće, da se ljudi zaposle, da privreda radi, da se deca rađaju”, rekao je Vučić i pozvao da se hrabro krene napred, u reforme za bolji život Srbije.

Na vanrednim parlamentarnim izborima SNS je osvojila 158 mandata od 250, koliko ima Skupština Srbije.

Beta