POTPUNO LUDILO: Potrošila 25.000 dolara da bi ličila na Dženifer Lorens

Foto: Screenshot/Youtube

Ova mlada mama oduševljena je likom i delom slavne glumice da je potrošila čak 25.000 dolara na estetsku hirurgiju - samo da bi joj što više ličila.

Supruga i majka petogodišnje devojčice inače se bavi dresurom pasa i imala je toliku želju da liči na Dženifer Lorens da je mesec dana provela u Hjustonu zbog operacionih zahvata. Mnogobrojne plastične operacije koštale bi je i više od 25.000 dolara, ali pošto je Kitty pristala da se pojavi na televiziji i iznese svoj slučaj radi reklamiranja lekara koji ju je operisao, cifra je bila "samo" tolika. U 25.000 dolara uključena je liposukcija tela i lica, operacija kukova, nosa i zadnjice, kao i operacija grudi.

"Često sam od poznanika i prijatelja slušala da ličimi. Jaka sam i sama donosim odluke o svom izgledu. Nisam želela da izgledam kao Pamela Anderson već kao neko ko je prirodan i opušten", izjavila je Kitty koja se pre podvrgavanja operacijama konsultovala sa svojim psihijatrom. Mentalnim procenama ustanovio je da je sa njom sve u redu te da je razlog pristanka na tolike operacije nezadovoljstvo telom posle porođaja, otkada vuče određene komplekse. Istakao je i da njeni zahvati nisu bili drastični već da je imala želju da svoj izgled, kako je rekao, samo malo poboljša.

svetplus

Pogledajte još