Ljubavni horoskop za 1. april

yayimage.com

Ovan
Vaša tvrdoglavost i odbijanje da čujete partnera može inicirati raspravu ili čak razilaženje. Dobro razmislite o tome da li ste baš uvek upravu i spustite se na zemlju. Mogli biste izgubiti nešto zaista vredno ako nastavite da gledate samo sebe.

Pročitajte i: Horoskop za 1. april

Bik
Na planu ljubavi neko je ekstremno spreman da vas osvoji, i pokušaće to upravo danas. Mnogima od vas danas se vraćaju i osobe iz prošlosti ili se obnavljaju stare ljubavi i dolazi do pomirenja. Sve u svemu, ispred vas je dan pun emocija.

Blizanci
U ljubavi morate danas biti oprezni pogotovo ako ste u dužoj vezi. Tuđe laži i tračevi bi mogli da vam naruše stabilnost. Ako ulazite u tajni flert ili paralelnu vezu očekujte da će vaš partner saznati, a nikako biti spreman da vam oprosti. Vodite računa!

Rak
Danas na polju ljubavi očekujte novi kontakt ili poznanstvo, kao i mogućnost da ostvarite ozbiljnu vezu o kojoj dugo sanjate. Moguće da se napokon pojavi i neko idealan za vas. Zato, gde god da idete, budite lepi i nasmejani. Otvorite svoje srce!

Lav
U ljubavi ste do sada pravili dosta grešaka, ali bi se mnoge stvari danas mogle ispraviti. Očekujte nalet strasti i leptiriće u stomaku. U večernjim časovima moguć je poziv od nekoga sa kim ste prekuinuli svaki kontakt. Ne dozvolite da vas bilo ko povredi dva puta.

Devica
Uzmite samo ono šta vam pripada i ništa preko toga. Gramzivost bi vam se mogla obiti o glavu. Danas očekujte poziv koji bi mogao da promeni vašu ljubavnu situaciju. Slobodni pripadnici vašeg znaka bi mogli ostvariti vrlo strastvenu vezu sa nekom vagom ili bikom, koja bi mogla biti početak trajnog odnosa.

Vaga
Danas očekujte da će se rešiti neki problem koji vas je mučio već duže vreme. Vi ste uglavnom ćutali o tome, ali danas će vas zvezde navesti da napokon izgovorite šta vam smeta. Nađite način da to uradite što bezbolnije i u večernjim časovima bičete ponovo ludo zaljubljeni i srećni.

Škorpija
Polje ljubavi je užareno i nećete moći da odolite ljubavnim ponudama nekoga sa kim bi vam afera mogla doneti probleme. Nemojte se upuštati u vezu sa bilo kime samo zbog toga što ste usamljeni. Nađite neku drugu zanimaciju i pustite da vam dobro vreme samo pošalje nekoga ko vas zaista zaslužuje.

Strelac
Danas ćete se ponašati poput deteta, a to bi moglo da vas košta više nego što i možete da zamislite. Potrebno je da usporite, predahnete i dobro razmislite. Ako ste u vezi, ponašajte se u skladu sa tim. Ako ste, sa druge strane slobodni, nemojte srljati da dobijete nešto što pripada nekom drugom.

Jarac
Očekujte da vam se danas iznenada obrati neko sa pozivom da odete na piće ili večeru. Ne odbijajte to. Iako trenutno niste naročito zainteresovani, mogli biste shvaititi da je ta osoba stvorena upravo za vas. Sećanje na prošlost vas sprečava da opustite. Ne dozvolite to!

Vodolija
Danas ćete biti pomalo depresivni bez konkretnog razloga, ali krajem dana izaći ćete iz te loše faze. Uveče vas čekuje puno strasnih događaja bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Ako budete imali ponudu da izađete, nemojte je odbiti. Očekuje vas sjajna noć.

Ribe
Polje ljubavi će danas biti beleženo vezivanjem mlađih za starije osobe. Ukoliko ste mlađa žena i nemate partnera očekujte poznanstvo veoma intrigantne i uspešne starije osobe sa kojom biste mogli osetiti posebnu povezanost, a možda se rode i dublje emocije.

horoskopius