Aprilili horoskop: Kako da se našalite sa različitim horoskopskim znacima

0

Danas je Dan šale. Svi se slatko nasmejemo kada na ovaj dan nasamarimo prijatelje. Ali, kako će osoba kojoj smo pripremili prvoaprilsku smicalicu reagovati, zavisi i od njenog horoskopskog znaka.

Foto: yayimage.com

OVAN

Ne šalite se u trenutku dok očekuje od vas nešto važno, može se desiti da vam lupi vrata ispred nosa, a ako niste sklonili nos na vreme…

BIK

Šala treba da budu simpatične i da mu date vremena da se sam sebi smeje, budite spremni na uzvraćanje, skoro istom merom.

BLIZANCI

Možete se slobodno i dva puta našaliti, jer će u svojoj rasejanosti zaboraviti kako ste to uradili prvi put, a on vas možda prevari šalom za dva-tri dana,kad se seti.

RAK

Pre izvođenja prvoaprilaske prevare dobro pogledajte u kakvom je emotivnom stanju Rak, da ga još i ne rasplačete, ili mu ne povredite osećanja,dakle dozirano i nežno.

LAV

Ako se šalite sa Lavom, vrlo je poželjna publika,gde će on biti glavni, a kada se on bude šalio sa vama, budite spremni na jedan mali komični skeč, on i tu mora biti naj.

DEVICA

Jedino neoprostivo je da Devicu nečim isflekate, ili polijete, sve ostalo će nekako podneti, a možda vam iz obzira i razumevanja neće ni uzvratiti.

VAGA

Ne dirajte u izgled i sposobnosti i nemojte da ispadnu previše naivne, dajte im vremena da odluče da li im je smešno,ili ne, kao i da odluče da li će i oni vas prevariti, ili ipak,ne.

ŠKORPIJA

Pre prvoaprilske šale, detaljno proučiti uputstvo za upotrebu, a u slučaju kontraindikacija posavetovati se sa lekarom, ili farmaceutom, jer su poznata zlopamtila.

STRELAC

Uživaće u pravljenju smicalica kako na svoj, tako i na vaš račun, potpuno opušteno. Bilo bi lepo da je prvi april makar jednom mesečno.

JARAC

Dok izigravate klovna, ili komičara, Jarac će se pitati do čega je vama, imate li višak vremena, ili malo obaveza?Njemu i nije baš do šale.

VODOLIJA

Budite spremni da vas Vodolija pretekne u prvoaprilskoj šali, ili prevari, zaskočiće vas kada se najmanje budete nadali, pa budite na oprezu čitavog dana, i smejte se do suza.

RIBE

Obavestite ih da ste se upravo našalili na njihov račun, možda će i upaliti, uglavnom uradite nešto previše očigledno, da ne propadne šala. Verovatno vam neće uzvratiti.

pressonline

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.