Sa upaljenim svetlom, usred noći ili u tišini: Seks koji svako treba barem jednom da proba

Seks sa upaljenim svetlom

Većina prvih intimnih susreta događa se u kasnim satima, a ponekad je sve malo potpomognuto alkoholom za opuštanje. Ako nakon takvog prvog seksa oboje osetite privlačnost, posebno nakon što jedno drugo jasno ugledate na svetlu dana, to je prava intimnost.

Seks usred noći

Parovi koji su usklađeni i kompatibilni ovakav su seks doživeli barem jednom u svojoj vezi. To je jednostavno trenutak kada ste oboje budni i usred noći ne možete odoleti strastvenom trenutku. Možda će sve biti gotovo za pet minuta i zatim ćete zadovoljno zaspati, ali će svakako biti trenutak za pamćenje.

Nešto novo

Gotovo nikome nije lako otvoriti srce i izraziti najintimnije misli pa još to sve pretvoriti u stvarnost. Ali ako probate nešto novo u krevetu i još jedno drugo vodite kroz taj doživljaj, na kraju ćete biti potpuno sigurni u sebe i svog partnera.

Opušten seks

Ali stvarno opušteni seks! Onakav seks kada već toliko dobro poznajete jedno drugo, znate sve pokrete i šta tačno da uradite da na kraju oboje budete zadovoljni. Naravno, da je uvek tako, bilo bi strašno dosadno, ali s vremena na vreme, nema boljeg od jednostavnog i opuštenog seksa.

Tiho, molim!

Parovi sa decom jako dobro znaju šta znači seks u tišini, ali i to ima svoje prednosti. Na taj način naučićete malo drugačije da komunicirate sa partnerom i otkriti neke druge veštine, dodire i osećaje.

A kada nešto pođe po zlu?

I to se nekad mora dogoditi, od pada sa kreveta do grča u nozi. Neke od tih stvari mogu biti i prilično sramotne, ali zar nisu sjajne kada se ih kasnije setite?

Celodnevni seks

Dobro, ne baš ceo dan jer biste pali u nesvest od iscrpljenosti, ali to je onaj dan kada ne izlazite iz kreveta. Nije iznenađujuće da ćete se nakon takvog dana osećati povezano više nego ikada, posebno ako to uporedite sa brzinskim seksom u kupatilu ili u kuhinji.

Prvi seks u novoj vezi

Čak i ako vidite da to ne vodi u vezu ili se ne čini značajnim iz bilo kojeg drugog razloga, ta će vas osoba zauvek malo više poznavati od ostatka sveta. To ne znači uvek istu količinu emocija za svaku osobu, ali znači barem malo.

Pogledajte još