Priveden Dragan Marinković Maca!

0

Izgleda da poznati voditelj Dragan Marinković Maca (46) ne poštuje baš uvek saobraćajna pravila, jer je u nedelju vozio…

Izgleda da poznati voditelj Dragan Marinković Maca (46) ne poštuje baš uvek saobraćajna pravila, jer je u nedelju vozio automobil sa registarskim tablicama koje su istekle, zbog čega je i priveden u policijsku stanicu.

Kako saznajemo, on je zaustavljen u mestu Lešnica kod Loznice oko 18.40 u rutinskoj kontroli, a odmah po privođenju je platio kaznu od 6.500 dinara.

– Loznička policija privela je Dragana Marinkovića zbog vožnje automobila sa registarskim tablicama koje su istekle. Marinković je u nedelju ušao u Srbiju iz Bosne, i u mestu Lešnica kraj Loznici zaustavljen je oko 18.40 u rutinskoj kontroli saobraćaja. Međutim, ispostavilo se da njegov automobil, sa tablicama Stare Pazove, nije registrovan. On je odmah priveden dežurnom sudiji za prekršaje i uredno je platio kaznu od 6.500 dinara – izjavio je za „Alo!“ izvor iz policije.

U nameri da saznamo zašto je vozio neregistrovan automobil, kontaktirali smo sa Draganom Marinkovićem, ali nas je njegov odgovor zbunio.

– Ne znam o čemu pričate. Ukucajte na Fejsbuku Dragan Marinković Maca, nađite moj fan pejdž i videćete šta sam u nedelju vozio. To vam je odgovor – rekao je kratko Maca, ali na pomenutoj društvenoj mreži nismo ništa uspeli da pronađemo.

Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.