Tom Jones 15. juna u Kombank areni – ulaznice u prodaji!

Od srede, 02. aprila, ulaznice po cenama od 2200, 2500, 2800, 2900, 3200, 3900 i 4900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Tom Džons je 2009. godine prvi put nastupio u Areni a na koncertu koji je trajao preko dva sata zagrejao je publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo poluvekovne karijere. Tada je svojim izuzetnim glasom prodrmao Arenu, a i dalje sa istim žarom i zavodničkim šarmom osvaja publiku. Nakon prošlog nastupa ovog velikana naši mediji su izveštavali u superlativima, a on je na kraju poručio: “Beograde, vidimo se uskoro ponovo” i održao obećanje!

Njegova duga karijera sve vreme je vođena izuzetnom snagom. Kritičari širom sveta su jednoglasni u odobravanju i divljenju kako prema snimljenim delima tako i prema nastupima uživo. Zanimaju ga skoro sve forme popularne muzike. Iako je poznat po hitovima među kojima su She's a lady, Kiss, Delilah, If I Only Knew, Sex Bomb, Green Green Grass Of Home, on je prvenstveno roker sa bluz dušom.

Tom Džons je 2010. objavio svoj 39 studijski album pod nazivom “Praise & Blame” koji je doživeo veliki uspeh a zatim, 2012. ‘Spirit In The Room.’ Zajedno sa producentom Ethanom Johnsom, na albumu se nalaze pesme raznih autora među kojima su između ostalih Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon i Paul McCartney. Jednostavan, sirov i pun duše, takav je “Spirit in the Room”.

Engleska kraljica mu je 2006. godine dodelila titulu viteza, a dobitnik je niza nagrada, među kojima su Brit nagrada za izuzetan doprinos muzici, nagrada Silver Clef za životno delo, nagrada “Hitmaker” američkog ”Hola slavnih” 2009. Sledeće godine dobio je i prestižnu britansku nagradu Music Industry Trust Award. Tom Jones je glumio u Simpsonovima a imao je uloge i u filmovima “Mars napada!” i “Agnes Brown”.

Dodatne informacije na sajtu www.kombankarena.com