Dj Beltek novo ime na Serbia Wonderland Festivalu

Beltek je jedan od najcenjenijih umetnika EDM muzike. Dobio podršku mnogih svetskih di-džejeva poput Umeka i Tiesta koji ističe da je Beltek jedan od di-džejeva koji će obeležiti svetsku EDM scenu 2014. godine. Zahvaljujući prepoznatljivom zvuku i njegovim zavidnim sposobnostima produkcije, može se pohvaliti remiksima izvođača kao što su "Faithless", "Booka Shade", Geret Emeri. Trenutno vredno radi u studiju na novim izdanjima koja će izaći uskoro na prestižnim svetskim labelima. Svoju turneju ovog proleća počinje u Argentini i Čileu, a početkom leta stiže na Balkan na opšte oduševljenje njegovih fanova.

Beltek je bio fasciniran publikom na „Vatrenom nebu“ . Isto tako, i publika je redovno u komentarima i porukama tražila da se ponovi euforija do koje je došlo na Beltekovom nastupu. Na obostrano zadovoljstvo, Beltek nam ponovo dolazi u Beograd na Serbia Wonderland Open Air Festival.“, kažu iz organizacije Jungle Tribe.

Ceo lineup je uvek nije kompletiran. Organizatori ističu da se u narednih nekoliko dana sprema veliko iznenađenje, zvanična objava miljenika i zaštitnog znaka ovog festivala.

Tema prvog Serbia Wonderland Open Air Festivala je „Ceo svet“, jer je zamisao da se 20. i 21. juna ljudi iz celog sveta okupe u Beogradu, i da povod tog okupljanja bude bajkoviti "Festival Budućnosti". Ogroman stage oslikavaće tematiku ovogodišnjeg festivala, bioskop na otvorenom prikazivaće filmove na raznim jezicima sveta, a arapske chill out zone mirisaće na slatkaste i egzotične ukuse nargila.

Ulaznice se mogu naći na svim blagajnama Eventim-a, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Više informacija na zvaničnoj facebook stranici Serbia Wonderland Festival

Pogledajte još