Želite da se vaš dečko pohvali kako ima najbolju devojku na svetu? Pratite ove savete

Gledajte fudbal sa njim
Nije poenta u samom fudbalu, ali njemu će prijati što gledate nešto što njega zanima, a muškarci generalno vole zajedničke aktivnosti - u ovom slučaju, gledanje TV-a.

Kuvajte za njega
Čak iako se on mnogo bolje snalazi u kuhinji, čak iako je neprevaziđeni gurman, vaš dragi će biti srećan da pojede šta god da mu spremite, a onda će i da se pohvali prijateljima.

Pokažite inteligenciju
To što ga pametna žena drži pod ruku je veliki plus za njegov ego. Ne treba da krijete svoju pamet od muškarca vašeg života. Većina poštuje ženu koja ima znanje. Ako u razgovoru sa njim i nekim trećim imate nešto pametno da dodate, slobodno, ne samo što ćete pružiti drugačije viđenje, nego ćete mu i dati razlog da se pohvali prvom prilikom.

Kupujte sjajne poklone
Muškarci vole da dobijaju poklone koliko i žene. Jedino što oni žele potpuno različite vrste poklona. Razmislite dobro o njegovom svetu pre nego što mu kupite poklon. Dobar poklon je nešto čime će se sigurno svima pohvaliti.

Nosite nakit koji vam je kupio

On možda ima potpuno drugačiji ukus od vašeg, ali se sigurno potrudio oko kupovine. Muškarci poklanjaju nakit kad žele da u poklon utisnu dublje značenje. Zato, koliko god želele da vratite neki užasan komad, nosite ga sa vremena na vreme, njemu če mnogo značiti.

Volite njegovu mamu
Ok, to je ponekad prosto nemoguće. Ponekad je njegova mama tip osobe kojoj želite da iskopate oči. Ali, ona je njemu i dalje bitna, pa se makar potrudite da imate dobar odnos sa njom.

Uklopite se u njegovo društvo

Njemu su prijatelji veoma bitni, a to što ih vi prihvatate će mu mnogo značiti. Moguće da će vas nekad nervirati kad dođu u stan kao čopor gladnih vukova, ili to što su glasni i neuredni, ali istrpite, on će vas još više ceniti zbog toga.

T.D.

Pogledajte još