Brojevi ne lažu: Muškarci JESU opsednuti seksom!

Istraživanje je pokazalo da bi muškarci podelili svoj “Idealan dan” na sledeći način: Četiri sata i 19 minuta na vođenje lubavi, tri sata i 36 minuta na posao, a tri sata i 22 minuta na druženje sa prijateljima i porodicom.

Takođe bi potrošili dva sata i 38 minuta na jelo i piće, dok bi za češljanje dali tek 29 minuta.

Ostatak ovakvog idealnog dana bi bio posvećen spavanju!

Anketom je utvrđeno da 64 odsto muškaraca koristi svoj ajfon i tablet dok je u toaletu, dok njih 26 odsto priznaje da u toku seksa razmišlja i pravi listu obaveza koje treba da završi!

Saznalo se da čak 51 posto muškaraca, koji imaju manje od 34 godine, brine da će propustiti mnoga iskustva ako potraga za njima ne ispunjava gotovo svo raspoloživo vreme.

Kada se diskutovalo o mogućim kompromisima ili bolje rečeno “žrtvovanju”, 70 odsto njih je izjavilo da bi se odreklo mnogih prijatelja i viđanja sa njima ako bi time dobili više prostora za “druge” aktivnosti u toku dana.

Ovakav trend je u korelacii sa razvojem tehnologija, proizvoda i aktivnosti. Oko 38 odsto muškaraca smatra da su kompresovani treninzi isto efikasni kao i dugo vežbanje u teretani.

20 odsto muškaraca dok putuje, koristi vreme za učenje novog jezika ili izučavanje mogućnosti svog tableta. 64 odsto veruje da je ovakva napredna tehnologija omogućila da se što bolje organizuju i uklope u svakodnevni život

Foto: Yayimages

Pogledajte još