NIJE LJUBOMORNA: Gvinet Paltrou dopuštala mužu da spava sa drugima

Foto: AP

Od kada je glumica na svom blogu prošle nedelje objavila da se razvode, Gvinet Paltrou (41) i Kris Martin (37) trude se da ostanu prijatelji pa su čak zajedno odmarali i na Bahamima. Prema časopisu People to im uspeva jer su već neko vreme završavali svoj odnos i mirili se, a njihov konačni razlaz bio je samo pitanje vremena. Par je navodno imao otvoren brak i Gvinet nije bilo briga ako bi se njen suprug nalazio s drugim ženama.

- Razdvojili su se i fizički i emocionalno. Uvek im je bilo ugodnije neke stvari raditi odvojeno, niko nije mislio da je to nešto neobično - otkrio je izvor za časopis People te dodao kako ih sve to dovelo do prevara i veza s drugim ljudima.

Gvinet nikad nije bila ljubomorna

Britanskog muzičara povezivali su sa Kejt Bosvort i Helenom Kristensen te čak s bivšom Gvinetinom prijateljicom Kejt Hadson. Kristensen i Hadson demantovale su te navode, no Bosvort ih nikad nije htela ni komentarisati.

- Gvinet nikad nije bila ljubomorna. Ona se vodila filozofijom 'odrasli smo, sami donosimo sopstvene odluke' - tvrdi izvor.

Njihov brak raspadao se godinama

I samu Gvinet povezivali su sa brojnim muškarcima. Tokom braka sa Krisom navodno se viđala sa milijarderom Džefrijem Šoferom, koji je trenutno u braku s modelom Eli Mekfirson pa s producentom serije 'Glee' Bredom Falkuhom, kao i s advokatom Kevinom Jornom.

- Njihov brak godinama se raspadao što je njima jako teško padalo. Zaista su radili na tome da poprave svoj odnos - otkrio je izvor te dodao kako Gvinet zabrinjavaju godine i starenje pa se zbog flertovanja s drugima osećala više seksi.

Htela je znati da još ima 'ono nešto'

- Htela je osetiti da je i dalje lepa, da još ima 'ono nešto' - ispričao je izvor. Razdvojilo ih je i to što je Gvinet oduvek volela biti u centru pažnje medija i javnosti, dok Krisu to nikad nije bilo bitno. Oboje su, uz roditeljstvo, bili zauzeti svojim karijerama, a i narednih meseci čekaju ih brojne obaveze. Kris radi na svom novom albumu, a Gvinet promoviše svoj novi film s Džonijem Depom.

Par je bio u braku 11 godina. Imaju dvoje dece, devojčicu Epl (9) i sina Mojsija (8).

24sata.hr

Pogledajte još