FOTOGRAFIJA KOJA JE RASPLAKALA SVET: Ćerkica je rođena nepokretna. Tata je rešio da učini nemoguće..

0

Tokom jučerašnjeg dana društvene mreže bile su preplavljenje komentarima zbog dirljive fotografije koja je obišla ceo svet

Naime, jedan Amerikanac je želeo po svaku cenu da svojoj devojčici, koja je rođena nepokretna, pruži mogućnost da oseti život na pravi način, da može da trči, hoda, smeje se…

Kako je malena od rođenja paralizovana, njen slučaj je toliko težak da trajno rešenje ne postoji, ali je njen tata dao sve od sebe da smisli najbolji način da usreći svoju ćerku, i u tome je i uspeo. Praktično je dizajnirao specijalne „cipele za hodanje” za devojčicu, koje su spojene sa njegovim, a sve to kako bi dete bar na kratko osetilo kako to izgleda, i kako bi joj umanjio osećaj različitosti.

Preslatka devojčica uživa u šetnji kroz park sa tatom, koji je osmislio pomagala za hodanje, koja su povezana sa njegovim stopalima, a gornji deo tela devojčice vezan je za njegov struk pojasevima i kaišima.

Na fotografiji se jasno vidi kako to izgleda, a njen osmeh govori više od hiljadu reči.

Slika je obišla ceo svet, pojavivši se na gotovo svim društvenim mrežama, a niko nema preciznu informaciju ko su osobe na slici, kao ni podatke o njihovoj životnoj priči.

Dnevno.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.