Proglašeno čak sedam finalista srpskog izdanja burn Residency!

Oni će svoj prvi nastup u pobedničkom sastavu imati na velikoj žurci zagrevanja 12. aprila u klubu Fabrika u Novom Sadu, gde će raditi i burn DJ tim kao i Vlada Janjić, Vladimir Aćić, Fakir i Klaus. Kao specijalni gost nastupiće planetarno poznati Steve Bug, nemački DJ, producent i vlasnik etikete Poker Flat, čiji stil stalno pomera granice elektronske muzike. Finalisti će predstaviti svoje veštine miksovanja i na taj način se pripremiti za finalnu Mix Off žurku na kojoj će biti proglašen predstavnik Srbije.

Finaliste je proglasio žiri koji čine burn DJ tim u sastavu Lea Dobričić, prošlogodišnja pobednica burn Residency i rezident kluba Privilege na Ibici 2013 i internacionalne DJ zvezde Dejan Milićević i Marko Milosavljević, kao i Tijana Paunković, muzička urednica RTS-a, zajedno sa komisijom iz centralnog tima.

Zahvaljujemo se svim talentovanim DJ-evima koji su poslali mikseve u okviru prve faze burn Residency! Po ovogodišnjim pravilima takmičenja, razmatrali smo najbolje rangirane mikseve koji su se našli među 20 odsto onih sa najviše glasova. S obzirom na količinu sjajne muzike koja je stigla, odlučili smo da, umesto petoro, proglasimo čak sedmoro finalista u kojima smo identifikovali potencijal za DJ Superstara. Želimo im sreću i vidimo se na Mix Offu!“, izjavili su članovi žirija.

Nakon žurki zagrevanja, veliko finale održaće se na Mix Off žurci u Beogradu, a pobednik će se takmičiti dalje sa predstavnicima ostalih zemalja na svetskom finalu burn Residency na Ibici. Tamo će imati priliku koja se pruža jednom u životu, da uči od Carla Coxa i Petea Tonga, da upozna predstavnike muzičke industrije i da iskusi ludi noćni život čuvenog belog ostrva, a moraće da prođe i niz izazova kako bi se plasirao dalje. Petoro pobednika će osvojiti letnje rezidenture u klubovima kao što su Privilege, Cafe Mambo, Sankeys i Zoo Project a u karijeru najboljeg od njih, DJ Superstara, burn će uložiti čak 100 000 evra!

Pogledajte još