Trikovi da izgledate sjajno na fotografijama

Iskoristite ove ideje i uvek ćete izgledati dobro na fotografijama

Okrenite levu stranu lica
Ne samo bilo kako. Istraživanja govore da ljudi pokazuju više osećanja levom stranom svog lica, tako da pokušajte da blago okrenete glavu nadesno prilikom fotografisanja. Ovo će pomoći da izgledate prirodnije i srećnije na slici.

Pogledajte nagore
Gledanje blago iznad objektiva je lak način da vam oči ostanu otvorene tako da ne izgledate kao da ste pili pre snimanja. Nemojte da naginjete glavu unazad; samo podignite pogled, štaviše najbolje je da blago spustite bradu u istom trenutku.

Stavite karmin
Iako inače ne nosite karmin, pokušajte da nanesete makar malo sjaja. Fotografije umeju da vam “isperu” boje iz lica, što ume da izgleda kao da uopšte nemate usne. Stavite malo boje na njih da bi vaš osmeh izgledao očaravajuće.

Stojite van centra
Položaj savršeno ravno u sredini fotografije, ume da doda malo širine vašem telu, a to ne želimo, zar ne? Da biste izbegli taj efekat, stojite malo iskrenuto i blago van centra kada se slikate. Blago izbacite koleno da bi vaša silueta izgledala još tanja.

Opustite se

Napeti osmesi ne izgledaju dobro. Kada pozirate za fotografiju, potrudite se da vaš izraz lica izgleda apsolutno prirodno. Pomislite na nešto zaista smešno da biste izmamili vaš pravi osmeh. Ukoliko se inače smejete sa otvorenim ustima to uradite i ovde da ne biste izgledali kao da vam je neprijatno.

Držite ruke sa strana
Stajanje sa prekrštenim rukama može da učini da izgledate nesrećno na fotografijama, ali stajanje sa rukama opuštenim kraj tela će vam dati prirodan izgled koji će izgledati sjajno.

Našminkajte se prirodno
Prirodna šminka je savršena za fotografije, ne treba da prenaglašavate jer ćete izgledati preterano na slikama, što može da dovede do klovnovskog izgleda kada vam konačno dođu razvijene fotografije. Pokušajte sa prirodnim tonovima koji se slažu sa vašim licem.

Nadamo se da smo vam ovim savetima pomogli. Svakako nam ostavite komentar ukoliko vi imate neke bolje..

Foto:yayimages
T.D.

Foto: yayimage