Prava istina: Muškarci više vole debeljuce!

Muškarci možda imaju u svom zagrljaju tanušne i vitke devojke, ali da li zaista preferiraju mršavije žene? Ako je suditi po muškim razgovorima koji se vode u potaji, oni u stvari više vole “debeljuce”, odnosno one koje imaju “više mesa na kostima”! Iznenađeni ste? Nemojte biti jer ćemo vam dati dovoljno razloga da se zaljubite u puniju devojku nego u mršavicu.

Vaš “prijatelj” u jelu

Ako volite da jedete, onda zasigurno znate o čemu pričamo. Da li zaista želite da budete sa devojkom koja naručuje zelenu salatu svaki put kada izađete negde na večeru, a vama duša vapi za masnom pljeskavicom?

Zamislite samo koliko biste se osećali krivim što niste vitki i volite da jedete u vezi sa takvom osobom. Zato je mnogo bolje biti sa nekim ko takođe ima dobar apetit i sa kim možete zajedno uživati u obrocima.

Ogledalce, ogledalce...

Devojke koje su perfektno građene su često pred ogledalom. Kako mora biti dosadno čekati ženu koja konstantno gleda samo sebe u ogledalu i pri tome zaboravlja na vas. Zar nije bolje biti sa nekim ko će umesto ogledala uvek izabrati upravo vas?

Bolje su u krevetu!

Upitajte se da li zaista želite da vodite ljubav sa “vrećom kostiju i kože”? Prava žena ima i malo “mesa” na njima! I ako je suditi po tome, momci više vole punije devojke, pa makar imale i onaj “žele stomačić”! Mršavice nisu tako privlačne kada se skinu u spavaćoj sobi!

Bez kompleksa manje vrednosti

Ako vam je devojkaa u top formi, zategnuta i bez grama sala, postoji i konstantan pritisak da i vi sami postanete takvi! Shvatate li da je takav život pod stalnim pritiskom da održite korak sa njom? Mnogo je bolje biti sa punijom ženom s kojom ćete se probuditi u lenjo nedeljno jutro i zajedno podeliti ostatke pice od prethodne večeri.

Vaš lični “bodigard”

Na primer izlazite sa supermršavom devojkom, modelom, i neko počne nepristojno da joj dobacuje. Naravno, od vas se očekuje da odete i naučite ih pameti, iako ste mnogo slabiji od njih. Ali, ako ste sa devojkom koja je punija, ne brinite, ona će sama otići i “razbiti” nametljivce!

Izvor: boldsky

Foto: Yayimages

Pogledajte još