Ekskluzivno! 15 minuta "Avatara" u Koloseju!

U epskoj akcionoj avanturi "Avatar", Džejms Kameron reditelj filma "Titanik", vodi nas u spektakularni novi svet van granica naše mašte! Ekskluzivno! U Beogradu, u multipleksu "Kolosej" ćemo biti u prilici da vidimo 15 minuta ovog spektakla u 3D tehnici!

Rad na ovom filmu Džejms Kameron je počeo pre 14 godina kada mogućnosti za realizaciju njegove ideje još nisu ni postojale. Sada, na kraju produkcije koja je trajala četiri godine, "Avatar" pruža neverovatno bioskopsko iskustvo u kome će se revolucinarna tehnologija, stvorena da bi se napravio ovaj film, utopiti u emocije likova i odvesti vas duboku u priču. 

Pogledajte intervju koji je "Entertainment Weekly" na ovogodišnjem Comic-Conu u San Dijegu napravio sa rediteljem Kameronom i ženskim zvezdama filma "Avatar" - Sigurni Viver i Zoi Saldanom.

Radnja filma "Avatar" smeštena je u 22. vek na malu planetu Pandora koja je naseljena rasom Navi, ogromnim plavim humanoudima, miroljubivim dok ih neko ne napadne. Ljudi ne mogu da dišu vazduh sa planete Pandora pa su genetskim inženjeringom stvorili hibrid poznat kao Avatar, ljudski duh u telu vanzemaljca. Džejk Suli (Sam Worthingtom), invalid i ratni veteran, dobrovoljno se prijavio da živi na planeti Pandori kao Avatar. Zaljubljuje se u princezu Navi plemena i postaje deo sukoba između nijhovog i našeg sveta.

Budite među prvima koji će imati priliku da ekskluzivno pogledaju 15 minuta filma "Avatar" u bioskopu "Kolosej" 21. avgusta u novoj, digitalnoj 3D tehnologiji. Pratite rubriku Poklanjamo, uskoro ćemo deliti ulaznice za ovu specijalnu projekciju!

K.M.

Pogledajte još