Ljubavni kompromisi koje sebi ne smete da dozvolite!

1. Prvorazredni tretman
Očekivanja da vas muškarac vašeg života tretira kao princezu, jedna je od stvari kod kojih nema kompromisa. Naravno da život nije bajka, ali on bi trebalo da vas tretira kao najvredniju ženu u svom životu, bez obzira.

2. Doprinos zajednici
Nažalost, koliko god optimistični želimo da budemo, ne nosimo ružičaste naočare i svesni smo stanja oko sebe. U redu je ako on trenutno nema posao, ali mora da se trudi da ga pronađe. Uredu je ako ste vi trenutno ta koja donosi novac u kuću, ali on onda za uzvrat mora da obavlja kućne poslove. Sve je u redu ako i on doprinosi zajednici.

3. Varanje
Ako on vara, nemojte da se pravite da je sve u redu i tešiti se da su svi muškarci takvi. Varanje nikad nije prihvatljivo, kao ni osećaj bezvrednosti.

4. Fizička privlačnost
Niko ne kaže da morate da nađete najlepšeg na planeti, ali on mora da vam bude fizički privlačan. Ako među vama ne postoji hemija, može on da bude dobar koliko hoće, to svejedno neće biti to. Krenite dalje i nemojte se zbog toga osećati loše. Jednog dana će stići "onaj pravi".

5. Zajednički interesi
Suprotnosti se privlače? Istina, ali samo kratkoročno. Ako se vas dvoje razilazite u baš svemu, teško ćete izgraditi normalan odnos. To ne znači da morate da nađete nekog identičnog sebi, ali nekoliko zajedničkih interesa morate biti.

6. Sreća
On može da vam pruži ljubav, dom, mir, ali bez sreće sve je to jednako nuli. Zar nije smisao života biti srećan?

Na kraju krajeva, ako je cela veza jednostrani kompromis, verovatno vam nije mesto u njoj. Onaj pravi će eventualno naići, nemojte se zadovoljavati ničim manjim u strahu da ćete ostati sami.

Izvor: Nadlanu, Index

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.