Nedeljni horoskop (ponedeljak 7. april - nedelja 13. april)

yayimage.com

Ovan
Vi ne volite da sumnjate u ljude i činjenice oko sebe, pa uglavnom birate ono u šta ste sigurni. Savršen primer mogao bi se pokazati već u ponedeljak, kada ćete radikalno preispitatati neke činjenice za koje ste bili sigurni. U utorak i sredu počećete da sumnjate u sve oko vas. Da li treba nešto da uradite, ili ne… Da li su ljudi oko vas iskreni ili ne... Sve bi to moglo biti prilično iscrpljujuće. Opustite se, jer ništa ne možete uraditi povodom toga. Imajte veru u sebe i svoje instinkte. Kako se nedelja bude približavala kraju dobićete odgovore na sva pitanja.

Bik
Sve ono što drugima deluje nejasno i konfuzno vi ćete moći da rešite sa lakoćom, zahvaljujući svojoj inteligenciji i dobroj organizaciji. Ali sa druge strane, niste dobar slušalac, što vam može načiniti izvesnu štetu u odnosu sa ljudima. Povedite o tome računa naročito u utorak i sredu, kada možete čuti neki koristan savet koji će vas rešiti problema koji trenutno imate. U četvrtak i petak sve će ići kao po ledu, lako i bez problema, a možda čak i prebrzo u nekom trenutku. Vodite računa da zakočite kada vam to bude potrebno. Vikend je pravo vreme za dobru zabavu.

Blizanci
U ponedeljak nećete biti u punoj snazi. S obzirom na činjenice, ove nedelje je prilagodljivost mnogo važnija od odanosti. Pokušajte da ostanete pozitivni i spretni kako ne biste cele nedelje vukli repove neobavljenog posla. Nađite načina da rešite problem tako što ćete se obratiti za pomoć nekom od prijatelja ili kolega. U sredu i četvrtak doći će do kulminacije obaveza i problema, ali izdržite! Krajem nedelje, naročito za vikend sve će se vratiti u normalu. Vikend iskoristite za opuštanje. Provedite ga sa porodicom ili voljenom osobom, ne misleći na probleme.

Rak
Vama je uvek potrebno više vremena nego što ga imate u realnosti. Pazite na to kada u ponedeljak budete pravili plan rada, da ne biste prenaglili i zatrpali se obavezama praviše. U utorak i sredu mogle bi se javiti neke dodatne obaveze koje će vas, ako ne budete dobro organizovani, potpuno izbaciti iz koloseka. Vodite računa da ne narušite zdravlje koje će biti naročito osetljivo krajem nedelje. Za vikend vam ne preostaje ništa nego da se opustite. Organizujte piknik, slušajte opuštajuću muziku ili pročitajte neku dobru knjigu, a sve to uz pratnju voljene osobe.

Lav
U ponedeljak nećete previše razmišljati o romantici i stvarima koje se tiču ljubavi. Radije biste da vam se voljena osoba pridruži u nekom hobiju ili da učestvujete u nekim spportskim aktivnostima. Ponedeljak je, takođe, pravi dan za druženje sa prijateljima. Iskoristite dan na takav način, jer već od utorka bi sve moglo da se promeni. Toliko toga je za uraditi sa prijateljima, a tako je malo vremena. Četvrtak i petak ćete preuzeti kontrolu nad poslovnim obavezama koje su se poslednjih dana gomilale. Za vikend, poletite u zagrljaj voljenoj osobi.

Devica
Nešto neočekivano početkom nedelje će vas naprosto izbaciti iz ravnoteže - nešto na šta niste računali. Ne brinite, ne mora da znači da će biti stresno, moguće je da u pitanju bude prijatno iznenađenje. Sredinom nedelje pozelećete mali predah od obaveza koje vas okružuju, ali um će govoriti suprotno. Pokušajte da uspostavite ravnotežu tako što ćete relaksirati telo - posetite neki spa centar ili priuštite dan odmora u toplini svog doma. Krajem nedelje se potrudite da određeno vreme posvetite partneru. Takođe, kraj nedelje je odličan za nove početke. Iskoristite ga.

Vaga
Početkom nedelje ćete u potpunosti biti lišeni inhibicija. Razgovor sa strancem? Za vas, to neće biti nikakav problem! Ne zanemarujte ovo stanje, ali nemojte ni previše da se zanosite. Pokušajte da zadržite prisebnost. Sredinom nedelje biste mogli da se uhvatite u koštac sa ponovnim razmatranjem jedne situacije od naročitog značaja. Ako ste u poslednje vreme bili pomalo nespretni i gubili stvari, kraj nedelje ćete provesti u pozitivnom raspoloženju vođeni idejom da je život samo jedan, ne treba žaliti nad materijalnim stvarima. Za vikend stvari dolaze na svoje mesto.

Škorpija
Teško je planirati budućnost kada početkom nedelje naiđete na toliko prepreka koje niste očekivali, ali ne gubite nadu! Učite iz iskustva, preispitujte mogućnosti i odaberite najbolju taktiku za suočavanje sa problemima. Utorak ilil sredu iskoristite da ispoljite vašu kreativnost - posvetite se pisanju, slikanju ili kućnim radinostima, što da ne? Ukoliko neko želi da sa vama obavi telefonski razgovor, pokušajte umesto toga da mu pošaljete zanimljiv mejl. Krajem nedelje, shvatićete da ste oko nekih stvari bezrazložno brinuli. Iskoristite vikend da se dobro odmorite.

Strelac
Toliko ste srećni da ćete početkom nedelje osetiti potrebu da radost i lično zadovoljstvo podelite sa celim svetom. Vaš osnovni pokretač leži u želji da svet učinite boljim, samo nemojte previše da se zanosite da ne biste doživeli razočarenje. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, polovinom nedelje zastanite za trenutak i ne žurite sa odlukama. Pogotovo ako je u pitanju novac ili bilo kakav oblik profesionalnog partnerstva. Četvrtak i petak će biti dani kada će ponovo proraditi vaš altruizam i bićete u prilici da saznate neke nove stvari o ljudima iz vašeg okruženja.

Jarac
Toliko malo zanimljivih stvari kojima biste se posvetili, a tako je mnogo vremena! U ponedeljak ćete imati poteškoća da se fokusirate na nešto vama zanimljivo, a nećete biti ni spremni za promene bilo koje vrste. Uvidećete neophodnost toga tek polovinom nedelje, nova lica mogu vam uneti samo pozitivne promene u život. Shvatite ovo kao priliku da bolje upoznate sebe i svoje potencijale. Pa ipak, kraj nedelje, a pogotovo vikend iskoristite kako bi ste se posvetili isključivo sebi i ličnim zadovoljstvima. Otkažite sastanke i izlaske i uživajte u toplini vlastitog doma.

Vodolija
Ova nedelja donosi vam pozitivne vibracije. Svetlost, sjaj, snaga i impresivna energija pratiće vas na svim poljima i to ćete početi da primećujete već na samom početku nedelje. U utorak i sredu može vam se učiniti da se povolne okolnosti umanjuju, ali ne brinite! U četvrtak se sjajna energija sa početka nedelje vraća i bićete ponovo na konju. Šta god budete radili, bilo to vezano za posao, porodicu ili ljubav doneće vam zavidne rezultate. Subota i nedelja, biće povoljne za sumiranje nedeljnih finansijskih rezultata koji će svakako biti pozitivni. Zdravlje odlično!

Ribe
Početkom nedelje, već u ponedeljak možete se naći u rvačkom ringu sa nekim od dobrih prijatelja. Ova scena i događaj obeležiće vam čitavu nedelju. U utorak i sredu, iako budete pokušavali da popravite zategnutu situaciju sa prijateljem,stvari neće ići baš tako lako. Vodite računa da zbog sitnice ne pokvarite čvrst odnos sa nekim ko vam znači puno u životu. Četvrtak i petak biće povoljni za vežbe i rekreaciju. Ne bi bilo loše da odete na produženi vikend sa voljenom osobom i tako probudite pomalo uspavane strasti. Vodite računa o vašem grlu koje je i inače osetljivo.

horoskopius

Pogledajte još