Troje povređeno, u tri udesa

Muškarac star oko 32 godine, vozač, u udesu, koji se dogodio oko 21.50 sati na uglu ulica Zemunske i Prote Jefimija Jovanovića u Ugrinovcima, zadobio je trzajnu povredu vrata i povredu slabinskog dela ledja, a prevezen je u Kliničko bolnički centar Zemun, rekla je Macura.

Muškarac star oko 69 godina u udesu oko 20.40 sati u Prvomajskoj ulici u Zemunu zadobio je razderotinu temenog dela glave i povredu desnog ramena, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Ženska osoba stara oko 25 godina, koja se u vozilu nalazila na mestu suvozača, u udesu oko 00.50 sati u Ulici Braće Jerković kod okretnice autobusa na liniji 26 prošla je bez vidljivih povreda.

Ona se požalila na bol u kolenu i da je udarila čelom u šoferšajbnu, pa je prevezena u Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija od kojih 23 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, astmatičari i psihijatrijski bolesnici, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje adekvatne odeće, uzimanje tečnosti, boravak na svežem vazduhu i oprez u saobraćaju.

Izvor: Blic

Pogledajte još