Ljubavni horoskop za 8. april

Ovan
Pozicija planeta vas danas će vas danas ohrabriti da odlutate u nešto što je daleko od vašeg ljubavnog života. To može značiti da ćete poželeti da obavljate pomalo čudne aktivnosti u kojima nećete želeti da učestvuje bilo ko. Vodite računa da ne preterate i ne povredite vašeg partnera.

Pročitajte i: Horoskop za 8. april

Bik
Danas ćete biti raspoloženi za rešavanje zagonetki i igranje igrica misterije. Iako vama to deluje kao zabava, druga strana bi mogla ostati zbunjena i uplašena. Pazite da ne preterate. Nađite način da se zabavite tako, da uživate i vi i voljena osoba, umesto da joj unosite bespotrebni nemir.

Blizanci
Danas će vas planete navesti da imate neke čudne misli po pitanju veze u kojoj se trenutno nalazite. To bi vas moglo odvesti u situaciju da preterate sa nerealnošću i paranoičnim ispadima što bi moglo izazvati niz berijera kada je upitanju vaš odnos sa partnerom. Pre nego što upadnete u vrtlog negativnosti razgovarajte sa voljenom osobom i pronađite zajedničko rešenje. To će vas zbližiti.

Rak
U želji da se približite osobi koja vam se dopada, postoji mogućnost da upadnete i neku čudan, čak i bizaran razgovor. Tako ćete saznati neke stvari koje niste ni pretpostavljali i ostaćete zbunjeni. Zapitajte se dobro da li je osoba koja je predmet vašeg interesovanja uopšte vredna vašeg truda.

Lav
Danas ćete previše lupati glavu oko nekih činjenica vezanih za vaš ljubavni život i vezu u kojoj se trenutno nalazite. Ljubav je pitanje srca a ne glave. Iako ste to čuli mnogo puta, danas je vreme da napokon to iskoristite u praksi. U suprotnom bićete nezadovoljni i sumnjičavi, što će vašeg partnera samo još više udaljiti od vas.

Devica
Danas bi vas čudne misli mogle odvesti u nepoznatom pravcu. Ako tražite ljubav, na taj način nećete postići ništa osim diskusija po pitanu toga šta ljubav ustvari jeste, prednosti i mana biti u vezi i drugih uopštenih, a uglavnom praznih tema. Umesto toga učinite nešto konkretno po pitanju odnosa sa partnerom ili osobom koja vam se dopada.

Vaga
Misliti o ljubavi i voleti nije ista stvar. Vi idete u dubiozu kada su misli upitanju. Umesto da se prepustite i uživate u onome što imate, vi brinete o svojim emocijama, o partnerovim takođe, o budućnosti, a na taj način uništavate sadašnjost. Pokušajte da se opustite i organizujte odlazak u prirodu ili lepu večeru.

Škorpija
Danas će vam se razjasniti neke stvari. Napokon ćete shvatiti da osoba koja je predmet vašeg interesovanja ne deli sa vama ni emocije ni misli, kao i to da pripada sasvim različitom svetu od vas. Iako ste smišljali milion načina da to prevaziđete, danas ćete shvatiti da je sve bilo uzalud. Krenite dalje!

Strelac
Danas ćete konačno shvatiti da je problem u vašoj vezi, za koji ste verovali da potiče od vašeg partnera, produkt vaših negativnih misli. To će promeniti negativnu atmosferu koja vas je okruživala. Uradite nešto lepo za partnera, kako biste se iskupili. Organizujte zajedničko romantično veče i budite najbolji što umete.

Jarac
Danas ćete biti iznenađeni čudnim idejama koje će vam izložiti vaš partner ili neka osoba koja vam se dopada. Vi po svojoj prirodi niste konzervativni i često prihvatate čudne, drugačije i unikatne stvari, ali ovo će i vas ostaviti bez teksta. Nemojte prihvatati bilo šta što vam nije prirodno, već jasno iskažite svoje mišljenje.

Vodolija
Danas ćete, kada je upitanju vaš ljubavni život doživeti nešto slično srčanom udaru. Vi ste u poslednje vreme bili u zabludi po pitanju svojih osećanja i međusobnog odnosa sa svojim partnerom. Razgovor koji budete vodili možda neće biti naročito prijatan, ali će svakako biti lekovit i ispred vas su bolji dani.

Ribe
Vaša današnja greška biće to što se više opterećujete i mislite o vašem ljubavnom životu umesto što uživate u njemu. Ako tako nastavite doći ćete u situaciju u kojoj ćete biti neprijatni i negativni, i izgubiti dodir sa realnošću. Vodite računa da se ovo ne dogodi. Vaš pratner zaslužuje mnogo više.

horoskopius

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.