Lake žene? Ne, samo vole seks i to je sve!

Teško da ćete naći nekog muškarca koji jednom u životu nije sanjao o tome da naleti na ženu koja obožava seks i nikad joj nije dovoljno. Ali, kako takvih baš i nema puno (tj. ne reklamiraju se), oko njih se isplela cela mreža mitova i legendi koje obično ne mogu da budu dalje od istine nego što jesu.

Na primer: za žene koje vole seks obično se govori da su, jel', lake jer se upuštaju u neobavezan seks. Greška! Naime, žene koje to vole imaju ustvari prilično visoke standarde za muškarce koji dolaze u obzir za “jednokratne avanture” - moraju da budu zgodniji, uspešniji i bolji od ostalih. Muškarci, s druge strane, svoje kriterijume za takve situacije snižavaju do kraja.

Isto tako, prati ih glas da nisu za duže veze, što je ponovo samo jedan od mitova koje treba brzo razbiti kako se mlađi i neiskusniji muškarci ne bi ulovili na njega. Stvar je krajnje jednostavna - žene vole zagrljaje, toplinu, predavanje u vezi. Ako toga nema, ili više nema veze, ili nema vernosti. Vi birate ...

I da, žene koje vole seks nemaju nikakvih problema sa samopoštovanjem, one samo na celu stvar gledaju malo drugačije nego što je propovedaju lažni moralisti kojima je muškarac sa puno partneriki frajer, a žena sa puno partnera, da prostite, kurva.

Izvor: metro-portal

Foto: Yayimages

Pogledajte još