Nina Badrić: Hoću da usvojim dečaka kao Severininog!

Foto: Screenshot/Youtube

Kako „Alo!“ saznaje, Nina se već duže vreme dvoumi oko pola deteta, a kada je videla koleginicu Severinu Vučković sa sinom Aleksandrom, definitivno je prelomila i odlučila da to bude muško dete, što je i saopštila svojoj porodici.

- Nina već duže vreme hoće da usvoji dete, a to je već saopštila svojoj porodici i najbližim prijateljima. Iako je ovo za neke prilično nagla odluka, svakom ko dobro poznaje Ninu jasno je da bi ona pre ili kasnije došla na tu ideju. Ona odlično zna vrednosti porodice i upravo iz tih razloga želi da uradi jedno plemenito delo i usreći dečaka koji je siroče i bez roditelja - izjavio je za naš list izvor blizak pevačici, i dodao da Ninin advokat priprema svu potrebnu dokumentaciju za proceduru usvajanja deteta.

- Iako su je neki prijatelji savetovali da se prvo ona ostvari kao majka, pa tek onda usvoji dete, Nina se nije dala pokolebati, već je angažovala advokata koji se već duže vreme pribavlja dokumentaciju potrebnu za ovu proceduru, a koji je i u stalnom kontaktu sa institucijama i domovima gde nezbrinuta dece borave.

Sergej Ćetković usvojio dve devojčice!

Crnogorski pevač Sergej Ćetković ostvario se u ulozi oca upravo tako što je usvojio dve devojčice. Naime, on i njegova supruga Kristina iz Doma za nezbrinutu decu u Bjeloj prvo su usvojili malu Milu, koja je tada imala samo četiri meseca. Nakon dve godine, 2012. godine, oni su iz istog doma proširili svoju porodicu tako što su ponovo usvojili još jednu devojčicu - Lolu.

Inače, proces usvajanja u Hrvatskoj jako je komplikovan, jer su njihove institucije rigorozne po tom pitanju, a ukoliko odluče da dete daju na usvajanje, onda je usvojitelj izvestan period pod stalnom proverom radi bezbednosti mališana. Ali, Nina veruje da će joj se ova želja uskoro ostvariti - završava priču naš izvor blizak Badrićevoj.

Inače, pevačica je u više navrata isticala da želi da usvoji dete, a kako bismo saznali kada je odlučila da to bude baš dečak, kontaktirali smo sa Ninom.

- Kada sam videla Severinu sa njenim sinom, poželela sam odmah da usvojim dečaka. Toliko je sladak da sam prosto opčinjena njihovim odnosom. Kad god ga vidim na nekoj fotografiji, satima ga gledam i toliko me razneži i napuni pozitivnom energijim da sam posle toga ceo dan srećna. Inače, uopšte se nijednog trenutka ne dvoumim oko usvajanja. Ima li šta lepše nego usrećiti i pružiti ljubav nekom kome je preko poterebna. Sada sam konačno odlučila da bi to bio dečak, kome ću pokloniti svu ljubav ovoga sveta - izjavila je Nina za naš list.

Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.