STRAŠNO: Mlada pop zvezda završila na infuziji

Dijana Janković otpevala je u u utorak u studiju prelepu baladu "Hiljadu i sto", koju će uskoro predstaviti publici, a koju su za nju uradili Leontina Vukomanović i Vladimir Grajić Graja!

(old_image)

Poznata pevačica, koja je do sada snimala samo brze pesme, kaze da je mnogo naučila tokom saradnje sa poznatim muzičarima koji potpisuju velike hitove. Iako je posao na kraju odrađen do perfekcije, pevačici se pred kraj snimaja desio peh. Naime, Dijani je pozlilo, zbog čega je prebačena u jednu privatnu kliniku gde su joj urađene analize i data infuzija. Ubrzo je puštena kući gde o njoj brine suprug Danijel Rokvić.

- Smatram da čovek ceo život uči i da uvek uz sebe treba da ima profesionalce, tako da sam pažljivo slušala svaki savet Leontine i Graje i mnogo od njih naučila, i tek ću! Pesma je prelepa, i uskoro odlazim u Beč gde ću za nju snimiti spot! Istina je da mi je pred kraj snimanja pozlilo i da sam primila infuziju na jednoj privatnoj klinici, ali to je zato što dva dana nisam jela, kako bih sto lakše otpevala pesmu - rekla je Dijana.

Pogledajte još