Morate ih imati: Pet najboljih android igrica

Sledi spisak najboljih pet igrica koje su izašle u martu ove godine:

1. Captain America: The Winter Soldier (besplatna)

(old_image)

Captain America: The Winter Soldier će se pojaviti u bioskopima krajem nedelje, ali igrica je već izašla. Vi ste kapetan u avanturi koja obiluje akcijom. Igrica je slična MMO igrici (masovna multiplayer online igrica) gde kliknete na neprijatelje i naredite kapetanu da napadne. Igrica ima sjajnu grafiku i dobro ćete se zabaviti u ulozi super heroja.

2. Flop Fu (besplatna)

(old_image)

Flop Fu može da bude najbolja borbena igrica na Androidu. Ova igrica nije nalik nijednoj koju ste igrali do sada. Imate dve kontrole: ruke/noge i skakanje. Da biste pobedili morate da premlatite vašeg oponenta. Flop Fu je neočekivano dobra igrica i sjajno ćete se zabaviti.

3. Smash Hit (besplatna)

(old_image)

Ovo je igrica i koju bi Hulk zavoleo. Cilj? Jednostavno uništite što više stvari možete. Grafika je fenomenalna, scena je futuristička, a muzika je hipnotična. Ako volite destrukciju, ova igrica je za vas.

4. Star Wars: Assault Team (besplatna)

(old_image)

Star Wars: Assault Team je borbena igrica gde igrači sastavljaju tim od popularnih likova iz Zvezdanih ratova. Nakon toga, krećete u misiju infiltriranja u neprijateljske redove, preživljavate zasede i još mnogo toga. Poboljšajte veštine vašeg lika obukom i angažovanjem u specijalnim misijama. Fanovi Zvezdanih ratova će sigurno voleti ovu igricu.

5. Globlins (besplatna)

(old_image)

Ovu neverovatnu igricu su kreirali ljudi koji rade za Cartoon Network. Vanzemaljci ispiraju mozak vašim drugarima. Vaš zadatak je da sačuvate vaše drugare, i svet, sa vašim vernim gedžetima. Zaraženi mozgovi moraju da se očiste sa table tako što će eksplodirati. Uz pojačanja i gedžete možete poboljšati vaše šanse. Ne bojte se!

Izvor: Phandroid

Foto: Phandroid

Pogledajte još