Morate ih imati: Pet najboljih android igrica

Sledi spisak najboljih pet igrica koje su izašle u martu ove godine:

1. Captain America: The Winter Soldier (besplatna)

Captain America: The Winter Soldier će se pojaviti u bioskopima krajem nedelje, ali igrica je već izašla. Vi ste kapetan u avanturi koja obiluje akcijom. Igrica je slična MMO igrici (masovna multiplayer online igrica) gde kliknete na neprijatelje i naredite kapetanu da napadne. Igrica ima sjajnu grafiku i dobro ćete se zabaviti u ulozi super heroja.

2. Flop Fu (besplatna)

Flop Fu može da bude najbolja borbena igrica na Androidu. Ova igrica nije nalik nijednoj koju ste igrali do sada. Imate dve kontrole: ruke/noge i skakanje. Da biste pobedili morate da premlatite vašeg oponenta. Flop Fu je neočekivano dobra igrica i sjajno ćete se zabaviti.

3. Smash Hit (besplatna)

Ovo je igrica i koju bi Hulk zavoleo. Cilj? Jednostavno uništite što više stvari možete. Grafika je fenomenalna, scena je futuristička, a muzika je hipnotična. Ako volite destrukciju, ova igrica je za vas.

4. Star Wars: Assault Team (besplatna)

Star Wars: Assault Team je borbena igrica gde igrači sastavljaju tim od popularnih likova iz Zvezdanih ratova. Nakon toga, krećete u misiju infiltriranja u neprijateljske redove, preživljavate zasede i još mnogo toga. Poboljšajte veštine vašeg lika obukom i angažovanjem u specijalnim misijama. Fanovi Zvezdanih ratova će sigurno voleti ovu igricu.

5. Globlins (besplatna)

Ovu neverovatnu igricu su kreirali ljudi koji rade za Cartoon Network. Vanzemaljci ispiraju mozak vašim drugarima. Vaš zadatak je da sačuvate vaše drugare, i svet, sa vašim vernim gedžetima. Zaraženi mozgovi moraju da se očiste sa table tako što će eksplodirati. Uz pojačanja i gedžete možete poboljšati vaše šanse. Ne bojte se!

Izvor: Phandroid

Foto: Phandroid

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.