Večno pitanje: Zašto glumimo orgazam?

Da, ali većina žena nije te sreće da do orgazma stiže lako, već je ogroman broj onih koje ga teško dosežu, a neke gotovo nikada... Zato i glume.

Prema jednoj od anketa, gde je učestvovalo više od 4800 ispitanika, čak 71% žena je glumilo orgazam, dok je kod muškaraca procenat oko 30!

Ukratko, sve oko nas može da nas ometa u dolasku do vrhunca! Najveći inhibitor i kod žena i muškaraca je briga, stres... Bez obzira koliko dobra bila predigra ili koliko vam se dopadao partner.

Zato se sve češće u svetu praktikuje “Karezza” seks bez orgazma!

Ovo je potpuno suludo, posebno ako ste sa partnerom koji vas seksualno privlači i sa kojim uživate u intimnostima. Ovo je jednako glumljenju orgazma!

Zato razmislite dobro, zašto glumite orgazam i da li je to preraslo u naviku? Jer “Karezza” i nije neko rešenje, zar ne?

1. Prvo prestanite da glumite odmah! Bolje je da razgovarate, nego da glumite. Možda ne odmah o tome da ste odglumili orgazam, jer možete povrediti osećanja vašeg partnera, ali lagano, kroz razgovor, recite jedno drugome šta tačno želite u seksu, šta volite, a ta ne...

2. Ne plašite se. Muškarci će više ceniti iskrenost, pa će i rado prihvatiti da “začinite” vaš seksualni život. Izaberite seksi igračke, filmove, probudite erotiku u spavaćoj sobi. Šta god da izaberete, ne plaite se da o tome govorite.

3. Ne odustajte. Orgazmom ne mora da se završi svaki seks, ali ne gubite nadu i ne odustajte. Va libido mora biti probuđen, te se prepustite istraživanju i novim avanturama.

Izvor: yourtango

Foto: Yayimages

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.