Pičiz Geldof pronađena mrtva pored jedanaestomesečnog sina

Pičizina majka Pola Jets je pronađena mrtva u veoma sličnim okolnostima 2000. godine. Njeno beživotno telo je nađeno u kući u Londonu, a pored mrtve majke se igrala četvorogodišnja Tajger Lili, sestra preminule Pičez.

Njena majka je preminula od predoziranja heroinom, a Pičiz je tada imala svega 11 godina. Zanimljivo je i da je poslednja slika koju je prelepa ćerka Boba Geldofa objavila na internetu u nedelju uveče bila upravo fotografija nje i njene majke.

Pročitajte i: DUH OPSEDAO PIČIZ: Pogledajte ruku utvare koja je u decembru zgrabila ćerku Boba Geldofa!

Izvor blizak porodici je izjavio za list "San" da se nadaju da ovo neće ostaviti traumatične posledice na malog Fedra.

Pročitajte i: PRVE INFORMACIJE: Ćerka Boba Geldofa umrla prirodnom smrću

- Nadamo se da je Fedra toliko mali da nije bio svestan šta se dešava. Najbitnije je da je on OK. Užasno je što Tom nije bio tu, ali to nije moglo da se izbegne - izjavio je ovaj izvor.

Juče je dadilja, koja je Pičez bila kao majka, pričala o ovoj "hrabroj i lepoj devojci". Nakon što je Pičizina majka preminula, Anita Debni je postala kao majka ovoj devojci.

- Ona je bila najveća radost, najveći blagoslov, najmekši deo mog srca i duše. Volela sam je kroz dobra i kroz loša vremena. Borile smo se i preživele najmračnije periode. Ona je preživela toliko toga - ispričala je dadilja Debni za "Miror".

Policija još nije otkrila šta je razlog smrti Pičiz Geldof. Lekari koji su pregledali njeno telo nisu došli ni do kakvog zaključka, pa je zatražena dodatna istraga kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Pičizino telo je vraćeno porodici.

Alo

Pogledajte još