Otkrijte ko je nova Bond devojka!

Španska glumica Penelope Kruz samo što se nije pridružila glumačkoj ekipi novog, 24. nastavka popularne franšize o Džejmsu Bondu čije bi snimanje trebalo da počne ovog leta.

Prema pisanju francuskog časopisa "Premijer", zvezda filma "Volver" trenutno pregovara o poslednjim detaljima ugovora.

Foto: AP/Domenico Stinellis

"Producenti su je i ranije kontaktirali, ali je ona dosad bila sprečena drugim angažovanjima. Pregovori su odavno u toku, a trenutno se radi na pojedinostima ugovora", kazao je listu jedan upućeni izvor.

Glavnu rolu ponovo će reprizirati Danijel Krejg, a već sada se zna da će u filmu igrati i Ralf Fajns (M) i Naomi Haris (Manipeni), a najverovatnije i Čivetel Edžiofor, junak Oskarom nagrađene drame "12 godina ropstva", koji bi trebalo da se pojavi u ulozi negativca.

Uloga Bond devojke nije beznačajna - priželjkuju je kako početnice, tako i glumice sa dužim glumačkim stažom, od kojih se obično traži da igraju "fatalnu ženu". A producenti verovatno smatraju da bi jedna takva uloga, posle Eve Grin, Berenis Marlo i Olga Kurilenko, savršeno pristala Penelope Kruz.

Podsećanja radi, u poslednjem filmu o agentu 007, "Skyfall", suprug španske glumice, Havijer Bardem, tumačio je lik negativca Raula Silve.

alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.