SRPSKA DINASTIJA: Saznajte sa kim je u vezi Cecina ćerka!

Ćerka Cece Ražnatović, Anastasija (16) u ljubavnoj je vezi sa Kostadinom Terzićem (22), sinom Zvezdana Terzića. Ljubav dvoje mladih ne bi bila sporna da Kostadinova sestra Maša i Veljko nisu vereni i da često pune novinske strane kao atraktivni potomci poznatih roditelja, kojima se to uopšte ne dopada.

Ipak, ni Anastasija ni Kostadin ne mare za negativne komentare i sve slobodno vreme provode zajedno. Zaljubljeni su i to ne kriju. Doduše, Anastasija u tome prednjači, pa je na Fejsbuku istakla da je u vezi s njim.

"Posle dva meseca Mašine i Veljkove veze, kad je Cecin sin počeo da se intenzivno druži sa budućim šurakom, priključila im se i Anastasija. Iz drugarstva se vremenom rodila ljubav između Cecine ćerke i Terzinog sina. U početku se s njima družio i Mašin i Kostadinov brat Nikša, ali je ubrzo shvatio da je suvišan", kaže jedan od drugara Cecine dece.

(old_image)

Kostadin studira na Fakultetu za ekonomiju i finansije, a do pre mesec dana bio je u ljubavnoj vezi, dok Anastasija nije imala dečka. Maša jedina iz obe porodice otvoreno navija za Anastasijinu i Kostadinovu ljubav i kaže da su prelep par. Na Anastasijinom profilu na Fejsbuku pojavio se jedan zanimljiv komentar koji su odmah lajkovale desetine njenih prijatelja, a glasi: “Pa vi se svi zaljubili. Ceca neće znati ko joj je šta“!

Terzić juče nije odgovorao na pozive, što ne čudi s obzirom na to da za medije nije želeo da komentariše ni veridbu ćerke Maše sa Cecinim sinom. "To su neozbiljne dečje igre", rekao je Zvezdan Terzić.

Ni Ceca nije bila raspoložena da prokomentariše vezu ćerke Anastasije sa sinom Zvezdana Terzića, pa juče nije odgovarala na naše pozive i poruke. S druge strane, javno je podržala vezu sina Veljka i Maše Terzić i otkrila da je čak i birala prsten kojim je njen naslednik verio devojku. Buduću snajku je prošlog vikenda povela na svoj koncert u Vršcu.

kurir

Pogledajte još