Najkontroverznija android aplikacija za žene ikada!

Lulu je privatna mreža samo za žene. Žene se prijave putem Facebook naloga (očito da Facebook nalog mora da ima izabran ženski pol) i ocenjuju muškarce. Ocenjuju njihov izgled, smisao za humor, volju da se posvete ženi i njihove najbolje i najlošije kvalitete. Ova aplikacija takođe omogućuje ženama da vide kako su drugi već ocenili neke od njihovih prijatelja. Sve ocene su anonimne, a korisnici aplikacije moraju da specificiraju da li je osoba koju ocenjuju bivši, sadašnji partner ili neko s kim su samo trenutno, prijatelj ili rođak.

(old_image)

Alexandra Chong, žena koja je napravila aplikaciju, vidi Lulu kao mesto gde možete da pričate o dobrim i lošim stvarima, a negativne komentare o muškarcima vidi kao podsticaj da se muškarci promene. “Ukoliko muškarac nije dobro prošao u određenoj kategoriji, trebalo bi da promeni svoje ponašanje“, kaže Chong. Muškarci mogu da vide kako su ocenjeni.

Ova aplikacija je ohrabrila negativne i brutalne komentare kako žena, tako i muškaraca, i znate da je aplikacija uvredljiva i grozna onda kada su i žene ljute i besne.

Izvor:
Phandroid

Foto: Phandroid

Pogledajte još