Najkontroverznija android aplikacija za žene ikada!

0

Lulu je aplikacija koja nije slična nijednoj koju ste do sada imali.

Lulu je privatna mreža samo za žene. Žene se prijave putem Facebook naloga (očito da Facebook nalog mora da ima izabran ženski pol) i ocenjuju muškarce. Ocenjuju njihov izgled, smisao za humor, volju da se posvete ženi i njihove najbolje i najlošije kvalitete. Ova aplikacija takođe omogućuje ženama da vide kako su drugi već ocenili neke od njihovih prijatelja. Sve ocene su anonimne, a korisnici aplikacije moraju da specificiraju da li je osoba koju ocenjuju bivši, sadašnji partner ili neko s kim su samo trenutno, prijatelj ili rođak.

Alexandra Chong, žena koja je napravila aplikaciju, vidi Lulu kao mesto gde možete da pričate o dobrim i lošim stvarima, a negativne komentare o muškarcima vidi kao podsticaj da se muškarci promene. “Ukoliko muškarac nije dobro prošao u određenoj kategoriji, trebalo bi da promeni svoje ponašanje“, kaže Chong. Muškarci mogu da vide kako su ocenjeni.

Ova aplikacija je ohrabrila negativne i brutalne komentare kako žena, tako i muškaraca, i znate da je aplikacija uvredljiva i grozna onda kada su i žene ljute i besne.

Izvor:
Phandroid

Foto: Phandroid

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.