Sutra počinje prodaja ulaznica za meč sa Francuskom

BEOGRAD, 19. avgusta 2009. (Beta) - Ulaznice za utakmicu Srbija-Francuska u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu od četvrtka će se naći u prodaji putem kol-centra i Interneta, a od 31. avgusta i na blagajnama beogradske Marakane.

Laković je kazao da će od petka, 21. avgusta, navijači moći da kupe ulaznice i u poslovnicima kompanije Lasta.

Generalni sekretar FSS-a kazao je da je štampano 51.406 ulaznica, od kojih se 3.000 neće naći u prodaju iz bezbednosnih razloga.

Laković je dodao i da je francuski savez tražio 884 ulaznice i da su mu one već dostavljene.

Prema njegovim rečima, Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da je duel Srbija-Francuska (9. septembar) meč visokog rizika i istakao da je svim nacionalnim savezima stiglo upozorenje da će, u slučaju rasističkih ispada na tribinama, kvalifikacione utakmice za SP biti prekinute.

Komesar za bezbednost FSS Milivoje Markov izjavio je da će na utakmici biti organizovana tri "prstena" kontrole karata i da će oko Marakane biti postavljena zaštitna ograda.

Cene ulaznica za južnu i severnu tribinu iznose 700 dinara, istok je 1.500 i 2.000 dinara, a zapad 2.000 i 2.500 dinara.

Broj telefona kol-centra FSS-a preko kojeg se naručuju ulaznice je 011/3818187, a internet adresa je www.call4all.rs.

Fudbalska reprezentacija Srbije vodi na tabeli Grupe sedam kvalifikacija sa 18 bodova, pet više od Francuske koja ima utakmicu manje.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.