Sutra počinje prodaja ulaznica za meč sa Francuskom

BEOGRAD, 19. avgusta 2009. (Beta) - Ulaznice za utakmicu Srbija-Francuska u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu od četvrtka će se naći u prodaji putem kol-centra i Interneta, a od 31. avgusta i na blagajnama beogradske Marakane.

Laković je kazao da će od petka, 21. avgusta, navijači moći da kupe ulaznice i u poslovnicima kompanije Lasta.

Generalni sekretar FSS-a kazao je da je štampano 51.406 ulaznica, od kojih se 3.000 neće naći u prodaju iz bezbednosnih razloga.

Laković je dodao i da je francuski savez tražio 884 ulaznice i da su mu one već dostavljene.

Prema njegovim rečima, Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da je duel Srbija-Francuska (9. septembar) meč visokog rizika i istakao da je svim nacionalnim savezima stiglo upozorenje da će, u slučaju rasističkih ispada na tribinama, kvalifikacione utakmice za SP biti prekinute.

Komesar za bezbednost FSS Milivoje Markov izjavio je da će na utakmici biti organizovana tri "prstena" kontrole karata i da će oko Marakane biti postavljena zaštitna ograda.

Cene ulaznica za južnu i severnu tribinu iznose 700 dinara, istok je 1.500 i 2.000 dinara, a zapad 2.000 i 2.500 dinara.

Broj telefona kol-centra FSS-a preko kojeg se naručuju ulaznice je 011/3818187, a internet adresa je www.call4all.rs.

Fudbalska reprezentacija Srbije vodi na tabeli Grupe sedam kvalifikacija sa 18 bodova, pet više od Francuske koja ima utakmicu manje.

Pogledajte još