DEKINTIRANA: Milena Ćeranić nema novca da finansira nove pesme!

Foto: Prinskrin

Naime, ona je nedavno posetila „Aspirince“ kako bi se dogovorili o saradnji za nove numere i zamolila ih da njihov rad plati procentom od nastupa, jer trenutno nije pri novcu.

- Još od kada je otišla iz „Granda“ Milena je sama finasirala sve svoje poslovne poduhvate. Ona je navikla da odvaja novac za nove pesme i spotove, ali je trenutno zapala u malu finansijsku krizu. Pošto je prošao određeni period od kada je izdala poslednju pesmu, svesna je kako je vreme da publiku iznenadi nekom numerom.

Iako je njen dečko Vladimir Dašić uspešni crnogorski košarkaš, sudeći po trenutnoj finansijskoj situaciji Milene Ćeranić, ne nudi joj novčanu pomoć.

- Iskreno ne znam šta se trenutno dešava sa Milenom i Vladimirom. Ona ga u poslednje vreme i ne spominje previše, a ne znam ni u kakvom su odnosu. Sigurno zna da je ona u teškoj situaciji i da joj treba novac za pesme, ali mislim da joj nije ponudio pomoć oko toga - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

Ona je nedavno posetila „Aspirince“ da bi se dogovorili o saradnji za nove pesme. Na sve načine je pokušala da se dogovori da joj naprave pesmu koja će biti hit. Rekla im je da trenutno nema novca i zamolila ih da njihov rad plati procentom od nastupa - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici i dodao kako je insistirala da joj samo „Apsirinci“ prave pesmu.

- Ona veruje da će zajedničkim snagama napraviti dobru pesmu i da će se publici veoma svideti, zato je i insistirala da sa njima sarađuje. Ubeđena je da će uz njihovu pomoć imati dobru pesmu i da će tako povećati broj svojih nastupa, što će joj doneti i više para - dodao je za Alo izvor blizak pevačici.

Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.