Gaćice kriju istinu: Šta intimna frizura otkriva o vama?

Ali kako je intimna frizura i sredstvo zavođenja, mnoge dame imaju precizno definisanu sliku onoga što se krije ispod gaćica. Saznajte šta intimna frizura može otkriti o osobi koja je nosi.

Prirodna frizura
Reč je o klasičnoj depilaciji koja je bila vrlo popularna osamdesetih godina, a odnosi se na odstranjivanje dlačica jedino oko bikini zone, odnosno onih koje ne želimo da se vide na plaži van krajeva kupaćeg kostima.

Takva frizura opisuje ženu koja voli prirodnu lepotu i praktičnost pre svega. Skromna ste osoba koja zna šta hoće i ne voli da privlači previše pažnje.

Trougao frizura

Ovaj tip depilacije spada u najčešću intimnu frizuru koja depilacijom osim prepona i bikini zone obuhvata veći deo dlačica i na intimnom delu i ostavlja prirodni trougao.

Ovaj tip depilacije opisuje dinamičnu ženu koja voli promene, ali istovremeno i sigurnost. Reč je o moralnoj osobi koja se samo ponekad voli poigrati sa seksepilom.

Čiroki frizura
Kao što i samo ime kaže, ova intimna frizura je linija čija debljina zavisi od želja dame, a najpopularnija je bila devedesetih godina. Nakon depilacije, dlačice ne ostaju prirodne dužine, već se skraćuju.

Takav način depilacije otkriva otvorenu i komunikativnu osobu koja se ne boji promena i novih životnih prepreka, voli avanture, ali sve u granicama.

Brazilka
Brazilska depilacija podrazumeva uklanjanje svih intimnih dlačica. Ovo je trenutno jedna od najpopularnijih depilacija koju osim ponosnih vlasnica koje za lepotu trpe popriličan bol vole i pripadnici jačeg pola.

Brazilka opisuje slobodne i sigurne žene koje su svesne svog seksepila i žele ga dodatno istaknuti. One znaju šta žele i na koji način da stignu do svog cilja.

Izvor: zadovoljna.hr
Foto: yayimages

Pogledajte još