Ne odustaje: Seka ponovo ide na veštačku oplodnju!

- S obzirom na to da se već jednom podvrgla ovakvom načinu oplodnje, koji nije uspeo, Seka je u dogovoru sa lekarima odlučila da napravi kratku pauzu, pa da se ponovo podvrgne ovom zahvatu. Nije joj bilo lako kada je posle prvog pokušaja shvatila da je bio bezuspešan, bila je tužna i razočarana, ali je junački odlučila da nastavi dalje i ne odustaje. Pošto pre same intervencije postoji proces kroz koji žena mora da prođe, ona je napravila pauzu i već od leta će ponovo moći da razmišlja o trudnoći. Ima neverovatnu želju da se ostvari u ulozi majke, u čemu ima bezrezervnu podršku supruga Veljka, sa kojim o svemu otvoreno priča, pa joj je lakše kada zajedno prolaze kroz čitav proces, koji ponekad nije prijatan za ženu - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak Seki i dodaje da pevačica nerado priča o tako intimnim stvarima.

Aleksićeva pozitivno razmišlja kada je uloga roditelja u pitanju, te će do kraja ove godine još jednom pokušati sa vantelesnom oplodnjom

- Iako je ubeđujemo da otvoreno u javnosti priča o tome jer time daje dobar primer i podstrek ostalim ženama da ne odustaju kod prve prepreke, ona želi da taj segment života čuva za sebe. Jedva čeka da postane mama i o tome često priča sa svojim duhovnikom, koji je savetuje da se strpi i da će sve doći u svoje vreme - kaže naš izvor blizak pevačici.

U nameri da se saznamo sve o njenim planovima da se podvrgne još jednoj vantelesnoj oplodnji, pokušali smo da kontaktiramo s Aleksićevom, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dođemo do komentara.

Podsećanja radi, Seka i Veljko su se venčali 12. septembra 2010. godine, a pevačica do sada nije krila da želi da se ostvari kao majka. Njih dvoje su nekoliko puta pokušavali da se ostvare kao roditelji, ali im to do sada nije uspelo, ali ne gube nadu da će jednog dana dobiti naslednika.

Izgubila bebu pre tri godine!

Pevačica Seka Aleksić se u junu 2011. godine suočila sa gubitkom bebe, jer joj se tada desila vanmaterična trudnoća.

- Nisam verovala da mi se to događa. Kad sam saznala da sam trudna, bila sam najsrećnija na svetu, a moja sreća se srušila za samo nekoliko dana kada sam shvatila da trudnoća nije u redu. Ništa me više nije zanimalo. Prestala sam da mislim na sve oko sebe, nisam želela da živim, htela sam jednostavno da nestanem. Moj suprug i naše porodice su sve vreme bili uz mene, ali i pored toga moje stanje je bilo sve gore - pričala je Seka nakon nemilog događaja.

Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.