Devojke, oni na ovo padaju: Evo kako da smuvate frajera, a da ga ne prestravite

1. Pozovite ga na kafu
Ukoliko je to dečko kojeg poznajete i sa kojim komunicirate, neobavezno mu predložite da odete na kafu. Tako ćete mu staviti do znanja da vam je zanimljiv i da biste voleli da sa njim provodite više vremena. Ako je zainteresovan, prihvatiće vaš predlog i ukapirati da bi poznanstvo moglo da preraste u nešto više.

2. Tražite mu broj telefona

Da, ovo može da zvuči zastrašujuće, apsolutno neromantično i napadno. Ali, kad malo bolje razmislite – nije tragično! Muškarci su spremniji da daju svoj broj telefona nego da traže broj telefona devojke koja im se dopada. Ako mu na taj način pokažete da ste zainteresovani, shvatiće da je trenutak da preuzme inicijativu. “Otkačio” vas je? Ne očajavajte! Bar ste pokušali i ubuduće nećete gubiti vreme na bezveznjakoviće!

3. Osvojite njegove prijatelje

Igra “mačke i miša” ponekad ume da “upali”. Da biste osvojili premiju, “igrajte” na kartu prijateljstva prema ljudima koji su bliski “centru vašeg sveta”. Dakle, zbližite se sa njegovim prijateljima! Kad im se “uvučete pod kožu”, lakše ćete dopreti do muškarca koji vam se dopada. Prijatelji su najvažnije osobe u životu svakog muškarca i pre će poslušati njihovu procenu da ste “super lik” nego što će se usuditi da sami krenu “u lov” na vas. Ali, budite obazrive: nemojte flertovati sa njegovim prijateljima, da ne biste bile pogrešno shvaćene. Ako neko od njih počne da vas muva, akcija je osuđena na propast!

Izvor: Index/ Nadlanu
Foto: yayimages

Pogledajte još