Serbia Wonderland Open Air: Prvog dana i DJ Fotograf (Photographer)

Na svetsku scenu je stupio 2010. godine i od tada kreće njegova veoma uspešna karijera. Hitovi koje je stvarao su lako osvajali mase i druge producente a podrška je stizala od najvećih imena poput Ali & File, Marloa, Armina Van Bjurena i ostalih. U 2013. godine je za Armina radio remiks njegove trake "Who is afraid of 138" i time izazvao do tada neviđenu erupciju oduševljenja među trens fanovima. Stvoren je praktično nov andergraund pokret nakon čega je najbolji svetski DJ u to vreme odlučio da napravi nov label WAO 138.

Pored "Photographer"-a, objavljeno je i prvo domaće ime koje će imati čast da zatvori festival,a to je jedan od najtalentovanih producenata iz Srbije, Erik Iker, poznatiji pod svojim pseudonimom Ikerya project. Erik je već nastupao na "magičnom" stejdžu festivala, a ovoga leta izlazi njegov debi album za Abora records. Trake sa tog albuma će publika imati priliku da premijerno čuje na Wonderalndu. Na svoj nastup 21.06.2014. će doći pravo iz Meksiko sitija gde takođe nastupa par dana pre.

Ulaznice za dvodnevni festival po ceni od 1500 rsd se mogu naći na svim blagajnama Eventim-a kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Više informacija na sajtu Serbia Wonderland Festival - Open Air 2014

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.