Bojan Lexington: Za mesec dana novi album Balkanska pravila

Kako kaže pevač benda Bojan Vasković, četvrtak u klubu XY će biti lepa prilika da se pesma godinama prvi put čuje uživo, pre izvođenja na Pinkovom festivalu.
Pesma Godinama je naša klasična ljubavna pesma, koju će publika prvi put moći da čuje u četvrtak u klubu XY u Beogradu. Izvođenje te pesme će ujedno biti lepa prilika da najavimo skorašnji izlazak našeg novog albuma Balkanska pravila – kaže Vasković.

Album Balkanska pravila inače nosi ime po istoimenoj pesmi, koja opet, kako se i očekuje od momaka iz Lexingtona, ima ljubavnu tematiku.

To je pesma kojom se obraćamo svima koji su se nekada osetili ljubav, koji su zaljubili, bili zaljubljeni ili će se tek zaljubiti. Bilo da su mladi ili su u nekim zrelijim godinama. Deo stihova govori “Dobro veče svima, onima koji ostavljaju, a još više ostavljenima“. Eto, da malo zagolicamo maštu naše publike, ali nećemo više otkriviti za sada – zagonetan je pomalo Bojan.

Lexington uskoro čekaju i nastupi u inostranstvu, ali i put za Španiju i Francusku, gde će snimati spotove za pesme sa novog albuma.

Narednih nedelja nas očekuju nastupi u Švedskoj, Švajcarskoj i Austriji, a posle putujuemo u Barselonu, Nicu i Monte Karlo, gde ćemo snimati spotove – otkrio nam je Bojan.