Bojan Lexington: Za mesec dana novi album Balkanska pravila

Kako kaže pevač benda Bojan Vasković, četvrtak u klubu XY će biti lepa prilika da se pesma godinama prvi put čuje uživo, pre izvođenja na Pinkovom festivalu.
- Pesma Godinama je naša klasična ljubavna pesma, koju će publika prvi put moći da čuje u četvrtak u klubu XY u Beogradu. Izvođenje te pesme će ujedno biti lepa prilika da najavimo skorašnji izlazak našeg novog albuma Balkanska pravila - kaže Vasković.

Album Balkanska pravila inače nosi ime po istoimenoj pesmi, koja opet, kako se i očekuje od momaka iz Lexingtona, ima ljubavnu tematiku.

- To je pesma kojom se obraćamo svima koji su se nekada osetili ljubav, koji su zaljubili, bili zaljubljeni ili će se tek zaljubiti. Bilo da su mladi ili su u nekim zrelijim godinama. Deo stihova govori “Dobro veče svima, onima koji ostavljaju, a još više ostavljenima“. Eto, da malo zagolicamo maštu naše publike, ali nećemo više otkriviti za sada - zagonetan je pomalo Bojan.

Lexington uskoro čekaju i nastupi u inostranstvu, ali i put za Španiju i Francusku, gde će snimati spotove za pesme sa novog albuma.

- Narednih nedelja nas očekuju nastupi u Švedskoj, Švajcarskoj i Austriji, a posle putujuemo u Barselonu, Nicu i Monte Karlo, gde ćemo snimati spotove - otkrio nam je Bojan.

Pogledajte još