Veče stand up komedije@BlowUp bar: Nikola Silić, Igor Krišan & Ivan Nikolić

Nikola Silić
Naslikao platno, dali mu nagradu.
PhotoShopovao fotku, dali mu nagradu.
Uradio animirani film, dali mu nagradu.
Smislio reklamu, dali mu nagradu.
Ali najviše se ponosi svojom skromnošću.
Ima 100+ kila što zvuči mnogo gore kada se kaže kao 0,1 tonu.
Borac protiv ljudske gluposti od kako je saznao da ljudi zovu vidovnjake, izbegavaju crne mačke, kunu se u horoskop, misle da fudbal nije namešten i ponavljaju svima omiljenu narodnu “Da, moj (član šire familije) je bio (zanimanje), ja sam samim tim stručnjak na tu temu”.
Veruje da nije pesimizam ako si u pravu. Pesimizam je ako otpevaš nešto. A ima i smešnije fore od te.

Igor Krišan

Rođen 1982., uz mnogo muke i na opštu radost cele porodice, u Kikindi, gde završava osnovnu i srednju školu, uz mnogo muke i na opštu radost cele porodice.
Diplomirao 2007., sa vrlo dobrim uspehom, na Ekonomskom fakultetu u Subotici, na opšte iznenađenje bližih i daljih članova porodice, prijatelja i poznanika, komšija, saigrača i članova stručnog štaba OFK Kikinda, drugova iz vojske, profesora, spremačica, bibliotekarke i portira sa fakulteta.
Srećno oženjen (na opšte čuđenje svih žena i devojaka sa kojima se zabavljao, dakle ni jedna, ni druga ne mogu da veruju), otac dvojce sinova.
Zaposlen u jednoj stranoj banci, sa sedištem u Novom Sadu, na svoje opšte zaprepašćenje da mu je neko dao ozbiljan posao.
Opšti rezime: Rođen u Kikindi, studirao u Subotici, živi u Zrenjaninu, radi u Novom Sadu…vreme, a naročito mesto sahrane biće naknado saopšteno.

Ivan Nikolić

Ivan je neko kome scena nije strana, osim kada nastupa van Srbije. Od priredbi za Dan škole i tumaranja hodnicima kao “pametnjaković” zamoljen da napusti učionicu, prošao je sličan put kao i većina današnjih kolega.
Kasnije otkriva da je mikrofon sjajna naprava u koju možeš sasuti sve frustracije i gluposti koje ti padnu na pamet, ali mu nije odgovaralo što moraju biti u stihu. Pošto, kao muzičar, ipak nije slavno umro u 27. godini od seksa, droge i rock&rolla, razočarano je dunuo u svećice i poželeo da to onda bude dosta kasnije od seksa, proširenih vena i upale grla.
Voli da ide u vrtić, gleda i pravi pokretne slike, živi više života sedeći ispred crne ploče sa tečnim kristalima, diše pod vodom i bude u pravu, što se, zamislite, uvek dešava.

Pogledajte još