Jovana Nikolić: Našla sam pravog muškarca

Foto: Screenshot/Youtube

Bivša supruga crnogorskog pevača Danijela Alibabića Jovana Nikolić našla je novog dečka. Prema rečima njenih prijatelja, Nišlijka nikada nije bila srećnija.

- Jovana je presrećna. Kad se razvela od Danijela, okrenula je novi list. Vratila se u rodni Niš, iznajmila stan i započela zajednički život sa sestrom bliznakinjom. Najbitnije je da je našla dečka koji joj je promenio život iz temelja. Nikada nije bila zaljubljenija - ispričala je za “Blic” Jovanina bliska prijateljica.

I Danijel se zaljubio

I Danijel Alibabić nedavno je izjavio da je zaljubljen posle razvoda od Jovane. On se pohvalio fotografijama na društvenim mrežama na kojima je u društvu atraktivne devojke s kojom se provodi u podgoričkim noćnim klubovima.

Ona je dodala da se manekenka nedavno zaposlila u jednoj lokalnoj niškoj firmi, ali i da je dobila deo honorara od učešća u rijalitiju “Farma”. Zahvaljujući tome, ona sada finansijski ne zavisi ni od koga, a bivšeg muža nikada ne pominje.

- Jovana Danijela ne pominje ni u šali. Kao da nikada nije ni postojao u njenom životu. Možda je i njen novi partner zaslužan za to. Čak i kada ga neko iz našeg društva pomene, ona promeni temu. Neko bi na njenom mestu nakon svega što joj se desilo pao u depresiju, ali ne i Jovana. Divimo joj se - kaže manekenkina bliska prijateljica koja je poznaje od rođenja.

Kada smo pozvali Jovanu i pitali je da li su naša saznanja istinita, ona je cvrkutala dok nam je pričala o novom dečku.

- Tačno je da sam srećna i zaljubljena, našla sam pravog muškarca. Budući da imam loše iskustvo sa medijima, ovog puta neću da ponavljam greške i da otkrivam njegovo ime. Bojim se da ne ureknem, jer tek sam na početku nečega što je lepo i iskreno. Moj izabranik nije javna ličnost i znam da mu ne bi prijalo povlačenje po novinama. Nadam se da ćete razumeti - rekla je za “Blic” bivša supruga Danijela Alibabića.

blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.