Hor Čarolija nastupa na 8. Supernatural festivalu

Supernatural Festival koji ima za cilj podizanje svesti građana o važnosti očuvanja životne okoline, polako privodi kraju formiranje programa za ovu godinu. Već je potvrđeno da će na festivalu nastupiti sastavi Darkwood Dub, Deca loših muzičara i Obojeni program.
Festivalaska ulaznica je ove godine ambalaža Supernatural čaja koju će po ceni od 200 dinara posetioci moći da kupe u beogadskim Maxi i Tempo objektima. Sva prikupljena amabalaža Supernatural čaja biće reciklirana.

Supernatural festival se, kao i svake godine, održava preko dana. Dečiji program počinje u 12 sati ujutru, a za ostale od 14 sati. Ulaz za decu je besplatan, a oni koji ne budu reciklirali ambalažu Supernatural čaja mogu da kupe karte na dan održavanja festivala, ispred ulaza po ceni od 400 dinara.

Svi koji kupe Supernatural čaj i praznu ambalažu ponesu na festival ne samo da će ući na festival već će pomoći finansiranje programa „Earth keepres“ za primenjeno ekološko obrazovanje mladih, koje ima za cilj da studentima pruži praktična znanja iz oblasti očuvanja i upravljanja životnom sredinom.

www.supernatural.rs

Pogledajte još