Čudne stvari koje radimo kad smo u novoj vezi

Pretvarate se da delite njihove interese
On trenira ninjutsu ili krav magu ili neku treću opasnu reč, a vas ne samo da to ne zanima, već vam je i antipatično, ali... Pa, vaša veza je tek počela, i imate potrebu da mu delujete što bliskije, tako da se pravite da vas ludo interesuje dok on priča o pokretima i vodi vas na treninge.

Previše značaja pridajete porukama

Da li ću delovati napadno ako mu prva pošaljem poruku za dobro jutro? Da li da mu odmah odgovorim na fejsu ili da se pravim da ne vidim poruku? Šta je hteo da kaže ovim smajlijem? Zašto nije stavio smajlija!?!?!

Očajnički se trudite da se uklopite

Spremate se za izlazak, a jedino vas brine šta će on misliti o tome kako igrate, da mu ne bude dosadno sa vama, da li delujete dovoljno normalno...

Ponašate se čudno sa njegovim prijateljima

Ne znate ko su ljudi o kojima se priča, niste sigurni za teme, ne želite nikoga da uvredite... treba sve to balansirati, a pravi je izazov ne odustati.

Paranoični ste kad su u pitanju njegove drugarice

ONA je vašem dečku upravo rekla da sjajno izgleda i da se baš vidi da je počeo da ide u teretanu (a ne ide), i onda kako da vam ne padne svašta na pamet?

Najbitnije je da duboko udahnete i setite se da je i vaš novi partner samo ljudsko biće, i da verovatno i on brine o istim stvarima.

Foto: yayimages.com/wavebreakmedia
T.D.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.