Seka Aleksić menja profesiju: Pevačica postaje voditeljka?!

Foto: Screenshot/Youtube

Uvek doteranu i nasmejanu Seku Aleksić zatekli smo u studiju Radio Pingvina kako sedi iza mikrofona i pomislili da je pevačica rešila da se oproba i u nekim drugim vodama a ne samo muzičkim. Međutim, u pitanju je nešto sasvim drugo!

Nakon velikih hitova Seke Aleksić koji su premijerno emitovani na Radio Pingvinu, a zatim munjevitom brzinom postali jedni od najslušanijih, na red je došlo i pevanje džinglova koje je popularna pevačica otpevala za potrebe Pingvina.

Ovakva snimanja znaju da potraju satima, ali Seka je uspela sve da završi za čitavih 15 minuta! Poznato je da je pevačica veliki profesionalac i kada je posao u pitanju unosi celu sebe, bilo da se radi o nastupima, intervjuima, ili ovoga puta snimanje džinglova. Zato i ne čudi što je i ovaj angažman na radiju prihvatila s velikom odgovornošću.

- Presrećna sam što sam se sa čelnim ljudima Pingvina dogovorila i izabrala da otpevam džinglove za radio stanicu koju i privatno slušam, kako u kolima tako i kod kuće. Džinglove sam uspela da otpevam u rekordno kratkom roku, za samo 15 minuta. Kad je saradnja dobra i posao se dobro i brzo uradi na obostrano zadovoljstvo, otkrila je pevačica.

Snimak džinglova startuje sa emitovanjem na Radio Pingvinu od četvrtka kada će svi slušaoci moći da čuju Seku Aleksić između emitovanja pesama.

pulsonline

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.