Kamasutra za devojke koje znaju šta žele!

Bradavice na gotovs!

Dok on sedi, ispruženih nogu i pravih leđa, opkoračite ga. Kada se spustite na njegov penis, savite kolena i povucite ih tako da su na krevetu iza njega, a onda se zavalite tako da se oslonite leđima na njegove butine. Zatim mu recite da se nagne napred, tako da su njegova usta na vašim bradavicama. Zatražite mu da ih liže ili gricka, onako kako vi to želite!Šljepkaj me nežno!

Dok je on u sedećem položaju, opruženih nogu, opkoračite ga u stilu “kaubojke”, leđima okrenutim ka njemu. Spustite torzo na njegove noge, a kolena savite tako da vaša stopala budu ispod njegovih ruku. Verujte da će uživati u pogledu koji ima pred sobom, a onda ga zamolite da vas nežno pljesne po zadnjici! Da podgrejete stvari još više, zamolite ga da vas nežno povuče za kosu. Sigurno neće odoleti!Kontrola je seksi!

Dok on leži na leđima, neka povuče kolena na grudi! Opkoračite ga u predelu kukova, čučnite tako da vaše butine pritisni njegove. Pre nego što se potpuno spustite, uzmite svoje gaćice, maramu, i vežite mu zglobove ruku za uzglavlje, tako da je kontrola sada potpuno u vašim rukama!

Veži me!

Sedite na kuhinjski element ili sto, dok on stoji pred vama. Prebacite kaiš oko njegovih leđa. Održavajte ravnotežu pridržavajući se za kaiš, te podignite noge na njegova ramena. Upotrebite kaiš da privučete telo bliže njemu i kontrolišite njegove pokrete.

Izvor/Foto: cosmopolitan

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.