Sestre Vilijams kupuju deo NFL tima Majami Dolfins

MAJAMI, 20. avgusta 2009. (Beta-AP) - Sestre Venus i Serena Vilijams pronašle su još jedan sport osim tenisa - američki fudbal, u koji žele da se uključe tako što će otkupiti deo akcija Majami Dolfinsa.

"Obavili smo prve razgovore i nadam se da će uspeti. To bi bila sjajna prilika za sve nas. Nikad se ne zna, videćemo šta će se desiti", rekla je Serena Vilijams posle meča na turniru u Torontu.

Sestre žive u gradu Palm Bič Springs na Floridi, od koga ima sat vremena vožnje do stadiona Dolfinsa.

Malo akcija tima kupili su nedavno muzičari Glorija i Emilio Estefan, kao i Mark Entoni. Novi vlasnik Majamija Stiven Ros takođe je napravio partnerstvo sa pevačem Džimijem Bafetom.

"Postoji uvek mnogo prilika, a Venus i ja uvek pokušavamo da proširimo naše ime i činimo najbolje što možemo. Ako nam se ukaže prilika, volimo da vidimo gde će nas odvesti. Ko zna šta će se desiti, nadam se da ćemo moći da nastavimo ekspanziju", rekla je Serena.

Ros je milijarder koji se bavi nekretninama u Njujorku. Majami je kupio u januaru, a partnerstvo sa Bafetom počeo je u maju. Ugovor sa Estefanovima objavljen je u junu, a usledio je i sporazum sa Entonijem prošlog meseca.

Bafet i Estebanovi su dugogodišnji navijači Majamija. Sestre Vilijams nisu poznate po praćenju NFL lige uopšte, pa tako ni Dolfinsa.

Pogledajte još