Wats klub ovog vikenda

Foto: Promo

Četvrtak 17.04.
Nikola Vemić je još od malena svoje uvo navikao na kvalitetnu muziku slušajući imena kao što su Michel Jarre, Kraftwerk i Mike Oldfield. Kasnije ali i dalje kao veoma mlad sa 16 godina počinje da eksperimentiše sa muzikom, a već nakon godinu dana počinje da radi kao DJ. Muzički pravci koje preferira su disco, deep i house ali saradnja sa brojnim artistima je imala veliki uticaj na njegove setove tako da je Nikola u suštini spreman publici da predstavi širok spektar muzičkih žanrova, za koji smatra da u ‘’tom’’ trenutku navodi na ples. Nikola je već četiri godine rezident Lovefest-a u Vrnjačkoj Banji.
https://www.facebook.com/nikola.vemic

Ulaz je besplatan.
Info tel. 069 422 9864

Petak 18.04.
Dušan Kačarević
započinje svoju karijeru 1996. Godine i ubrzo postaje jedan od pionira među DJevima mlađe generacije u Srbiji. Svoju prvu rezidenciju je imao u veoma poznatom underground klubu 90ih, „Omen“, a krajem 1997. Godine, Dušan postaje rezident klubova „Magna House“ i „Tag Boat“, gde je počeo da sarađuje kako sa mnogim DJevima iz Srbje tako i iz inostranstva. Tokom 2001. i 2002. Godine imao je dve popularne radio emisije, a nakon toga je počeo da organizuje vrlo uspešne žurke i festivale sa svojim bliskim prijateljima i do sada je njegova produkcija organizovala preko 140 zabava. 2003. Godine Dušan isprobava svoju sreću i veštine van granica svoje zemlje i putuje u Ameriku, Evropu, Karipska ostrva, Bahame, Devičanska i Kajmanska ostrva. Na ovim putovanjima uspeo je da poseti najveće muzičke centre na svetu kao što su Los Anđeles, Majami, London, Pariz, Amsterdam, Minhen i drugi. Od samog početka stekao je poziciju na Exit Festivalu, a poslednjih par godina ste mogli da ga čujete na MTV Free Your Mind Arena stejdžu. Dušan je u svojoj dosadašnjoj bogatoj karijeri sarađivao sa imenima kao što su DJ Dano, H-Fundation, DJ Jes, Kerri Chandler, Aril Brikha,Carl Craig, John Auquaviva , Jimmy Van M, Pete Heller, Marshall Jefferson, Terry Lee Brown Jr., Derrick May, Solomun, Sebo K, Nils Hess, Dj Rolando, Anja Schneider, LLorca, Sister Bliss, Move D, Anton Zap, Nina Kraviz ... On je jedan od retkih DJeva današnje scene koji može da se pohvali da je još od prvih dana razvio svoj jedinstven stil.

Ulaz je besplatan.
Info tel. 069 422 9864

Subota 19.04.
Milijevi muzički koreni počinju u gradu odgovornom za nastanak House muzike, Čikago. Život i rad u Čikagu Miliju pružaju priliku da nauči od najboljih. Sa iskustvom, dubokim poznavanjem muzike i pažljivo odabranim materijalom za setove, Mili godinama stoji kao jedan od Čikaških top Deep/Tech House DJ-eva. U Čikagu broji nastupe sa velikanima kao Sasha/Digweed, Lee Burrige, Danny Howells, itd. Takođe i širi svoje nastupe delom Severne Amerike kao što su Winter Music Conference u Miami-u, Intense festival u Quebec-u, takođe i nastup na prvom američkom Love Parade-u u San Francisku 2004-e godine. Izdanja broji na Tonality Recordings-u, izdavačka etiketa Jay Tripwire-a i Laus Music-a iz Londona. Redovniji nastupi i u Beogradu počinju od 2006-e godine, nakon upoznavanja Dusana Kačarevića & Co., sa kojim se to muzičko druženje pretvorilo u tradiciju.

Ulaz je 200 dinara.
Info tel. 069 422 9864

Nedelja 20.04.
Kid Kimi
je rođen 1991. godine i pravac koji ga je privoleo muzičkom svetu još dok je bio dete je rock. On u petom razredu osnovne škole pronalazi instalaciju prvog Tractor programa na svom kompjuteru i tada sve kreće, upoznavanje i istraživanje nauke mixovanja. Već pri završetku osnovne škole on polako kreće u beogradski klabing posećujući veće događaje orijentisane house & techno muzicii, a u trećem razredu srednje škole Kid Kimi definitivno odlučuje šta će biti njegov životni poziv i kupuje svoju prvu opremu za mixovanje nakon čega se ozbiljno posvećuje i radoznalo upija sve što može da bi ušao u srž ove veštine. Prve nastupe imao je 2008. Godine sa svojih 17 godina gde je njegov izabrani muzički pravac bio je u to vreme popularni progressive house. Veliku pomoći podršku u samom startu pružio mu je DJ Ales, za koga kaže da je osoba koja ga je uvela u ceo ovaj svet elektronske muzike i njemu odaje veliku zahvalnost i poštovanje. Kid Kimi nailazi na sebi muzički i generacijski slične DJeve, Danijela Čehranova i Vuka Smiljanića sa kojima počinje da pravi samostalne žurke na kojima ovaj mladi entuzijastični trojac polako sakuplja svoju publiku tj. ekipu poštovaoca njihove muzike. Njegov muzički stil se sa njegovim sazrevanjem menjao, otišavši malo više u andergaund, tako da se u njegovim setovima sada može čuti minimal, techno, tech house, deep house. Njegova karijera čvrstim koracima napreduje i ono što sledi je nastup sa DJ Ales-om 2011. godine u EXIT kampu, a 2012. godine zajedno sa Danijelom i Vukom osniva lejbl pod nazivom Massai Warriors. Kimi se sa ostatkom ekipe probija tokom zimske sezone 2012. godine na beogradskoj underground sceni nastupima u Disco Baru Mladost i u klubu The Tube gde je bio podrška DJevima Robert Dietz i Supernova i sa nekoliko samostalnih nastupa za veče domaćih DJeva. On je 2013. takođe radio na više većih Tuborg događaja gde je bio i podrška Tomcraft-u. Ove 2014. Godine, Kid Kimi postaje rezident DJ beogradskog kluba The Tube gde pored samostalnih nastupa radi rame uz rame velikih svetskih imena Oxia, Nic Fanciulli, Kenny Larkin, Kerri Chandler, Octave One, Subb-an, Christian Smith, Butch...

Ulaz je besplatan.
Info tel. 069 422 9864

Pogledajte još