5 stvari koje svaki par mora da zna

1. Svi imamo loše dane

Na jedan takav tvoj dan, ide jedan njegov, no ne treba sve shvatati lično. Uzrok tome može biti bilo što i vrlo često ti i nisi uzrok, ali će se on ponašati kao da jesi. Rešenje? Odvojite se i dajte jedno drugom vremena i prostora da to prođe.

2. Niko ne čita misli

No, parovi vrlo često baš to očekuju jedno od drugog, zbog čega dolazi do svađa i problema. Upravo zato, jasna komunikacija je jako bitna. Naučite da kažete šta želite i šta vam treba, a tako ćete i uštedeti puno vremena.

3. Ljubaznost je bitna

Ljudi često zaboravljaju koliko je važno biti ljubazan. Za to je potreban trud, ali i on će se itekako isplatiti, posebno kada je u pitanju odnos s partnerom. Treniranje strogoće, uz elemente podcenjivanja i zabrana, kao i mišljenje kako se uvek ti više trudiš, ne vode ničemu, osim propasti.

4. Morate znati da oprostite

Ako ne želite ili ne znate da oprostite jedno drugom, za vas nema zajedničke budućnosti. Svakome se dogodi da pogreši i još će se događati, jer niko nije savršen. Život u prošlosti sprečava uživanje u ljubavnoj sadašnjosti.

5. Zabava je važna

Bez obzira na brojne obaveze koje imate tokom dana, uvek morate da nađete vremena samo za vas dvoje. Radite ono što volite, pokažite interes za stvari koje voli ona druga strana, ne poredite se s drugima i uživajte u stvarima koje su vama zabavne. Isto kao što je seks važan deo svake veze, tako je i smeh.

Nekad je teško setiti se ovih stvari, i u tim trenutcima je samo bitno da znate da se volite. Šta vi mislite da je najbitnije za dobru vezu?

foto: yayimages.com/peus
T.D.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.